Atunci cand o legatura se destrama in cele mai multe cazuri cea care are nevoie de raspunsuri este femeia. Majoritatea barbatilor isi continua pur si simplu viata fara a despica firul in patru, bazandu-se poate pe faptul ca undeva in viitor va intalni cu siguranta o alta iubire.

O femeie inconjurata de mister atrage barbatii. Atunci cand o relatie incepe sa se contureze este normal, o parte din acest mister este elucidat. Daca insa, pentru el, doar acest joc provocator conteaza, in momentul in care un nou "mister" se prefigureaza la orizont, va dori sa traiasca si mirajul acelei experiente.

Incompatibilitatea partenerilor -Se spune ca este o cauza invocata mai mult de femei, insa depinde de ce tip de problema vorbim. Atunci cand apare o incompatibilitate sexuala femeia doreste sa rezolve aceasta dificultate prin comunicare, in timp ce barbatul isi cauta o noua partenera. Desigur ca exista alte feluri de incompatibilitate: sociala, financiara, intelectuala. Modul de gestionare a acestor incompatibilitati depinde numai de barbat si de ceea ce isi doreste el de la viata si de la partenera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

O veche fantasma -Poate nu ati crede ca si barbatii au vechi iubiri pierdute sau neimpartasite pe care le scot din joben de fiecare data cand vor sa incheie o relatie. Cateodata femeia perfecta din trecut este un pretext, dar alteori poate fi adevaratul motiv pentru care o relatie se destrama. Este evident faptul ca o relatie reala, cu momente frumoase, dar si cu clipe de cumpana, nu poate concura cu imaginea idealizata a iubirii perfecte, idealizate sau neimpartasite. De regula, barbatii care parasesc facand o comparatie nedreapta sunt imaturi si incapabili de a trece peste greutatile si problemele unei relatii.

Imaginea mamei- Chiar si atunci cand mama barbatului nu are un rol evident sau activ in relatia fiului, ea poate fi motivul despartirii. In acest caz studii psihologice au demonstrat faptul ca barbatul foarte atasat de figura materna va tinde sa-si compare viitoarea sotie cu mama sa, acest lucru influentand evolutia ulterioara a relatiei.

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Superficialitatea -Am lasat la urma motivul poate cel mai des intalnit in societatea romaneasca de azi, in care notiuni ca dragoste, relatie, casatorie sunt tot mai desuete iar aspectul fizic si placerea imediata sunt criterii importante in alegerea unei noi iubite. Barbatul, chiar si atunci cand are un fond bun, traind intr-un astfel de mediu, va crede ca oricand isi va putea gasi o partenera mai buna, va putea iubi alaturi de altcineva.

Uneori motivele barbatului tin de femeia de langa el. Chiar si unele din motivele de mai sus pot fi amplificate de comportamentul femeii. Dar, la fel de important este si faptul ca alteori motivele unei despartiri invocate de barbati nu au legatura cu cea care le-a stat alaturi o bucata din viata. Si ceea ce este cu atat mai trist este faptul ca el nu analizeaza toate faptele si sentimentele, si cu atat mai mult, nu isi pune niciodata intrebarea de ce a parasit o femeie pe care odata a iubit-o.

Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Un articol de Marina Rasnoveanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri