Atunci cand o legatura se destrama in cele mai multe cazuri cea care are nevoie de raspunsuri este femeia. Majoritatea barbatilor isi continua pur si simplu viata fara a despica firul in patru, bazandu-se poate pe faptul ca undeva in viitor va intalni cu siguranta o alta iubire.

Intr-o poveste de iubire intodeauna este nevoie de doi. In zilele noastre exista insa multe relatii de fatada, in care singuratarea doare mult mai tare in cuplu. Totusi, atunci cand o legatura se destrama in cele mai multe cazuri cea care are nevoie de raspunsuri este femeia. Majoritatea barbatilor isi continua pur si simplu viata fara a despica firul in patru, bazandu-se poate pe faptul ca undeva in viitor va intalni cu siguranta o alta iubire.

Fiecare percepe viata, dragostea si angajamentul diferit, iar nevoile personale peste care trecem la un moment dat intr-o relatie se pastreaza undeva in subconstient pentru a rabufni in cazul in care au fost inabusite prea mult timp. Este adevarat ca nicio situatie nu seamana cu alta, dar atat femeile, cat si barbatii au anumite caracteristici ce ne permit in linii mari sa trasam principalele motive pentru care barbatii parasesc.

Femeia ca mijloc de distractie -Unii barbati isi vad partenera ca pe un obiect, iar atunci cand plictiseala intervine acestia pornesc in cautarea unei noi aventuri. Pe de alta parte barbatul intodeauna a fost un vanator, iar acest tip de partener are foarte mare trecere printre femei. Insa ele nu ar trebui sa uite faptul ca aventurierul are nevoia avida de a cuceri, de a-si demonstra siesi ca inca este placut. O relatie cu un astfel de personaj este foarte periculoasa. Pentru barbatul vanator termenul de iubire adevarata este ambiguu si relativ.

Nevoia de libertate - Majoritatea oamenilor au nevoie de libertate si de independenta, iar barbatii mai mult decat femeile. Astfel, un barbat care pana la un moment dat paruse sotul si tatal ideal se poate speria atunci cand lucrurile devin prea serioase, iar nevoile pana atunci latente isi fac simtita prezenta abia acum. Exista barbati care in astfel de situatii se pot speria si de propriile sentimente si fug dintr-o relatie, incercand sa fuga de ei insisi. Si de regula femeile inrautatesc lucrurile vrand neaparat sa afle un raspuns. Barbatul nu vede aceasta incercare ca pe o dovada de iubire, ci ca pe un gest de sufocare din partea partenerei.

Dorinta unei noi provocari -Barbatii fug dintr-o relatie stabila in momentul in care intalnesc pe altcineva care le atrage interesul. Insa, spre deosebire de femei, rareori au curajul sa vorbeasca deschis cu partenera si sa incheie o relatie inainte de a incepe o alta.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri