22 Aprilie 2013 publicat în Familie 1 share-uri

Iubesti cu adevarat sau e doar infatuare? 12 teste extraordinar de simple apartinand lui Chip Ingram care te vor ajuta sa faci diferenta intre iubire si infatuare, 12 teste pentru a afla daca ceea ce simti este dragoste adevarata.

Testul 5 al Dragostei: Testul Securitatii

Iubirea adevarata cere si favorizeaza un sentiment al sigurantei, dar si sentimente de incredere. Infatuarea ofera un sentiment fals al sigurantei ce are la baza mai degraba dorintele proprii. Gelozia este adesea un semn al increderii, iar lipsa de incredere este un semn de infatuare in viata reala.

Testul 6 al Dragostei: Testul Muncii

O persoana indragostita munceste atat pentru ea insasi, cat si pentru cealalta persoana, pentru beneficiul reciproc, pentru ca celalalt sa se simta mandru, pentru a face posibil un viitor impreuna etc. La polul opus, o persoana infatuata isi pierde ambitia, apetitul si interesul fata de chestiunile zilnice, concentrandu-se doar asupra propriei nefericiri.

Testul 7 al Dragostei: Testul Rezolvarii de Probleme

Iubirea nu este deloc oarba. Ea vede foarte clar. Infatuarea este cea care nu vede bine, este de parere Chip Ingram. Un cuplu indragostit se confrunta cu problemele intr-un mod sincer, deschis, incercand sa le rezolve. Nu se arunca intr-o relatie sau casnicie cu capul inainte, netinand cont de ele. Cei doi incearca sa le abordeze cu hotararea de a le indeparta. Oamenii infatuati au tendinta de a ignora problemele, desconsiderandu-le sau netinand seama de ele. Ei se arunca orbeste intr-o relatie si merg mai departe in a lua decizii pripite fara a-si rezolva inainte problemele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Testul 8 al Dragostei: Testul Distantei

Iubirea stie importanta distantei. Infatuarea isi imagineaza iubirea ca apropiere intensa, permanenta, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Iubirea adevarata intelege importanta separarii temporare si faptul ca aceasta distanta va poate invata multe despre calitatea relatiei voastre. Intr-o iubire adevarata, trebuie sa existe un sentiment al separarii, trebuie sa existe spatiu, trebuie sa existe relatii cu ceilalti oameni si in afara relatiei.

Testul 9 al Dragostei: Testul Atractiei Fizice

Atractia fizica este o parte a iubirii, insa in infatuare atractia fizica este partea cea mai importanta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri