4 Februarie 2013 publicat în Familie 357 share-uri

Ne-am obisnuit sa credem ca infidelitatea este un specific al barbatilor, ca 'toti fac asta', de parca ar fi un dat natural. Multe dintre noi si-au pierdut speranta in celalt sex. Dar e chiar asa? Oare nu este infidelitatea masculina un mit?

Noi credem ca da. Noi credem ca sunt barbati capabili de cele mai sincere sentimente, care isi respecta cuvantul dat si pentru care fidelitatea fata de partenera, reprezinta un lucru sacru.

Revista online pentru barbati The Good Men Project a facut un sondaj de opinie, pentru a afla de ce barbatii nu insala. Majoritatea au invocat iubirea sincera fata de partenera sau sotie. Doamnelor, e cazul sa nu-i mai subestimam pe barbati!

Iata raspunsurile a 22 de barbati care nu insala:

1. Imi iubesc cu adevarat sotia. Ma respect pe mine insumi prea mult ca sa incalc juramintele. Inselatul necesita multa munca.

2. Nu insel fiindca nu as vrea niciodata ca vreo femeie sa simta ce simtea mama mea cand era inselata de tatal meu.

Foto: Shutterstock

3. Cei care insala nu sunt indragostiti, nu stiu ce presupune iubirea si in general pentru ei, iubirea nu este prioritara. Eu sunt. Eu stiu. Eu nu am sa insel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Leagăn pentru toată copilăria Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

4. Dintr-un motiv foarte simplu de altfel: atunci cand fac o promisiune... O tin. Cuvantul meu inseamna ceva pentru mine. Onoarea este importanta.

5. Fiindca ceea ce am nevoie se afla inauntrul meu (fericirea) iar sotia mea imi lasa spatiul pentru a fi eu.

6. Infidelitatea este varianta lasului. Si, pana la urma... ce faci? Iti cauti cheile dupa ce le-ai gasit?

7. Raspuns evident – nu insel fiindca imi iubesc sotia si familia.

8. Barbatii sunt credinciosi si necredinciosi. Femeile sunt credincioase si necredincioase. Nu cred ca infidelitatea ar fi specifica vreunui gen.

9. De ce sa iti cumperi un burger cand ai o friptura acasa?

10. Unii dintre noi avem autostima, altii suntem indragostiti de femeile cu care ne-am casatorit si nu vrem sa le ranim, de aceea nu inselam.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri