22 Ianuarie 2013 publicat în Familie 337 share-uri

Parazitii sunt scaiul tau, blestemul tau, cei care iti declara raspicat dragostea, insa se folosesc de aceasta dragoste inspre beneficiul personal. Descopera care sunt cele 11 semne ale relatiilor Ofer-Primesc!

Relatiile parazit: Gazda OFERA neconditionat, Parazitul PRIMESTE etern

"Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze." Oare?

In biologie, simbioza este o relatie simpla si in ton cu natura. Doua organisme sunt intr-o relatie reciproca, de pe urma careia beneficiaza si trag foloase ambele. Daca de pe urma unei relatii dintre doua organisme beneficiaza unul singur, atunci avem de-a face cu o relatie parazit. Unul “da”. Acela este “organismul gazda”. Unul primeste. Acela este “organismul parazit”.

Casatoria si relatiile de iubire sunt menite sa fie relatii reciproce, nu relatii parazit. Ce poate sa fie mai frumos si mai natural decat doi oameni care aduc intr-o relatie tot ceea ce au ei mai bun, mai diferit? Ce poate fi mai frumos decat doi oameni care in ciuda faptului ca aduc intr-o relatie si slabiciunile si defectele lor, incearca sa le cizeleze si, dintr-un motiv anume, se simt mai fericiti impreuna decat separat?

Ce poate fi mai frumos decat sa oferi din inima, fara sa te simti obligat sau vinovat? Relatiile reciproce sunt fara doar si poate varianta sanatoasa de relatii. Pentru ca ambii parteneri se simt inspirati sa fie mai buni, mai rabdatori, sa dea tot ce au mai bun... Pentru ca nu vor simti frustrare, nu se vor simti nemultumiti, inselati, manipulati sau “prostiti”…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Chiar daca esti partenerul-gazda sau partenerul-parazit, ar fi bine sa intelegi ca o relatie parazit nu este cea mai sanatoasa si nu poate dura la nesfarsit. Ia masuri daca te afli intr-o astfel de relatie!

Cum sa recunosti daca te afli intr-o Relatie Parazit. 11 Semne ale Relatiilor Ofer-Primesc

Iata care sunt conform blogului blog.californiapsychics.com semnele unei relatii parazit. Te afli intr-o relatie-parazit daca:

- petrecerea timpului alaturi de partenerul tau te epuizeaza si te sleieste spiritual, emotional sau chiar fizic.

- ti se cer in permanenta favoruri pana la limita in care pot fi considerate abusive sau excesive (daca favorurile vin doar de o singura parte si reciprocitatea lor este aproape nula).

Foto interior pag 2:Copyright konradbak - Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri