22 Ianuarie 2013 publicat în Familie 337 share-uri

Parazitii sunt scaiul tau, blestemul tau, cei care iti declara raspicat dragostea, insa se folosesc de aceasta dragoste inspre beneficiul personal. Descopera care sunt cele 11 semne ale relatiilor Ofer-Primesc!

- te afli permanent in postura de “salvator al celuilalt” si celalalt recurge in permanenta la tine pentru a-i rezolva propriile nevoi sau probleme

- partenerul iti solicita ajutorul in orice aspect al vietii chiar daca uneori chestiunile in care ti se cere sprijinul pot fi rezolvate cu usurinta de catre oricine.

- atunci cand soliciti la randul tau o favoare sau au nevoie de sprijinul si ajutorul partenerului, te lovesti de un refuz clar justificat prin motive si scuze diverse si justificabile. Practic, partenerul tau este incapabil sa iti ofere sprijin atunci cand ai nevoie. Uneori celalalt poate manipula intr-o asa masura incat te poate face sa te simti vinovata ca ai indraznit sa faci acest gest.

- simti ca porti nu doar responsabilitatea propriei vieti, ci si a vietii partenerului tau

ehealer.hubpages.com vine in completarea semnelor care te pot ajuta sa identifici o relatie parazit:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

- majoritatea conversatiilor se invart in jurul nevoilor sotului/ partenerului tau

- partenerul tau pare adesea ca “este plictisit” cu tine si iti solicita bani pentru a face ceva “incitant”.

- ai o problema care te ingrijoreaza si vrei sa o discuti cu partenerul tau, insa dupa cateva minute de conversatie iti spune: “sunt prea obosit sa vorbim acum; am nevoie sa dorm.”

- esti singura care plateste cheltuielile de intretinere desi locuiti impreuna de ceva timp.

- ai manifestat disponibilitate pentru a-l asculta pe partenerul tau plangandu-se toata noaptea despre felul in care se simte fiindca nu si-a gasit un job, insa dimineata tu esti cea care trebuie sa se duca la job pe jumatate adormita in timp ce el sta in pat toata ziua, dormind si odihnindu-se.

Foto interior pag. 3 - Copyright Yakobchuk - Depositphotos

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri