14 Ianuarie 2013 publicat în Familie 44 share-uri

Ea nu isi doreste un sot; isi doreste un iubit. De fapt, ea isi doreste mai multe iubiti, insa ii vrea pe toti ambalati in acelasi barbat.

Ne place sa fim tratate ca niste amante. A juca un rol de femeie fata de masculinitatea unui barbat este ceva de care fiecare femeie sanatoasa se bucura… Nu ne simtim deloc “discreditate” cand adoptati un comportament bun de ‘cavaler’. Din contra. Acest comportament ne spune ca ai recunoscut ceea ce noi vrem ca tu sa recunosti: ca nu suntem “unul dintre acei barbati”, ca suntem FEMEI. Ne place sa fim femei si suntem bucuroase ca iti place si tie. Si vrem sa pastram acele diferente de sex.


Fiecare femeie stie – sau ar trebui sa stie – ca a fi sexy nu este incompatibil cu mintea si talentul… Este nevoie de mai mult decat o minte obisnuita pentru a fi cu adevarat sexy.

Atingerea ar trebui sa comunice ca o iubesti, nu doar ca o doresti.

Ea nu isi doreste un sot; isi doreste un iubit. De fapt, ea isi doreste mai multe iubiti, insa ii vrea pe toti ambalati in acelasi barbat.

Intalnirile nu sunt doar “a merge undeva”. Vrem ca barbatii nostri sa planuiasca intalnirile, sa ne invite la cina in oras si realmente sa ne scoata la o intalnire cu cel de care ne-am indragostit.

Atat timp cat o lasi sa stie ca esti interesat de ceea ce are de spus, asta este tot ce este important. Doar faptul ca stie ca pretuiesti ceea ce gandeste este destul ca sa o incite.

Fiecare femei este dependenta de 2 lucruri si unul din ele este iubirea (romantismul). Iar iubirea nu este ceva despre care baietii si fetele au fost invatati intr-un mod similar.

Imaginatia este unul din cele mai mari elemente in crearea romantismului. Romantismul este, intr-un fel, gestul nenecesar. Actiunea romantica in schimb este “nepractica”.

Te-a asteptat… Ziua a fost una lunga. A fost nerabdatoare sa auda sunetul vocii tale, sa simta atingerea mainilor tale.

Ai in vedere in permanenta schimbarile. Noteaza-ti acest lucru: schimbarile reprezinta cheia iubirii. Sau cel putin una din chei. Cred ca ai putea sa o numesie arta imprevizibilului. Fara neprevazut, iubirea poate fi inca acolo, insa romantismul se va ofili repede."

Citate extrase din cartea "How to make your wife your mistress" de Lois Bird

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri