Un ghid complet pentru a imbunatati comunicarea cu partenerul de viata si pentru a experimenta momente romantice in relatie!

Lasa-te purtata pe culmile romantismului chiar si dupa o zi grea si istovitoare. Traieste momentul.

Mesajele de dragoste nu trebuie sa lipseasca dintr-o relatie. Sopteste-i celui iubit lucruri frumoase la ureche, lasa-i biletele de iubire sau trimite-i un mesaj pe telefon atunci cand este la serviciu.

Niciodata sa nu iti judeci partenerul de viata. Daca il judeci pe cel de langa tine, inseamna ca nu il iubesti cu adevarat.

Optimismul va va ajuta sa treceti mai usor peste momentele grele din viata. Nu renuntati niciodata la atitudinea pozitiva. Ea va va intari dragostea.

Image © Shutterstock - 21797347

Perseverenta este cea care te ajuta sa nu renunti niciodata la relatie si sa treci cu brio peste suisurile si coborasurile pe care le experimentezi alaturi de partenerul de viata.

Quasi-adevarul nu are ce cauta intr-o relatie. Fii mereu sincera cu persoana iubita, chiar daca in anumite momente din viata aceasta sinceritate o poate rani.

Rabdarea te va duce departe si te va ajuta sa iti intelegi partenerul de viata mai bine si sa inveti, in timp, cum sa-l faci din ce in ce mai fericit.

Surprinde-ti placut partenerul de viata in orice moment, nu doar de ocazii speciale. Asa vei mentine aprinsa flacara pasiunii!

Tine minte care este mancarea lui preferata. Nu degeaba se spune ca dragostea trece prin stomac.

Uniunea dintre tine si partener va deveni mai profunda atat timp cat va dedicati unul celuilalt timp pretios bucurandu-va din plin de romantism.

Vindeca-ti partenerul de viata de negativism, rautate, tristete si anxietate. Asigura-l ca nu-l vei parasi niciodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri