2 Ianuarie 2013 publicat în Familie 221 share-uri

Iata cele mai comune motive ce imping un barbat sa fie infidel in relatie/casnicie.

In societatea de astazi, din ce in ce mai multe femei fac cariera si astfel petrec mai putin timp cu sotul lor. Astfel, un barbat isi gaseste inca o scuza pentru a insela.

O alta scuza a barbatilor de a insela este ca partenera lor de viata s-a schimbat pe parcursul relatiei. Ea nu mai este persoana care era atunci cand s-au casatorit. Nici ei, de altfel, insa nu pun acest lucru la socoteala.

O femeie cicalitoare il impinge pe barbat in bratele unei alte femei.

Unui barbat i se pare mai usor sa seduca pe cineva nou decat pe acea persoana cu care si-a petrecut deja o buna parte de timp.

Image © Shutterstock - 5267320

Atunci cand o femeie ia in greutate din cauza schimbarilor hormonale din organismul ei, a sarcinii sau a lipsei de sport, barbatul gaseste un alt motiv pentru a insela. Pe de alta parte, si organismul sau s-a schimbat, insa asteapta in continuare ca partenera sa fie atrasa de el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Exista si barbati care insala doar pentru ca simt nevoia de aventura, iar o relatie extra-conjugala cu siguranta le ofera o viata mai palpitanta.

In ziua de astazi, internetul a devenit o buna alternativa pentru barbati de a intalni persoane noi mai intai online, iar apoi chiar in viata reala.

Se pare ca in ultimul timp femeile au inceput sa ierte mai usor infidelitatea. Tocmai de aceea, un barbat isi permite mai usor sa nu fie fidel, sperand la iertare.

Un barbat poate gasi, din pacate, scuze infinite pentru a-si insela partenera de viata...

Foto front si main © Shutterstock - 4496062

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri