Exista anumite standarde in legatura cu relatiile sexuale peste care nu se poate trece. Spunem ca nu ne intereseaza numarul partenerilor care au existat inaintea noastra, insa este inevitabil ca la un moment dar, aflati intre patru ochi cu noi insine si cu partenerul nostru de viata, aceasta intrebare (sau mai degraba potentialul raspuns) sa nu ne fi tulburat. Oare le-a iubit pe toate cu aceeasi intensitate cu care ma iubeste pe mine? Cata incredere pot avea intr-un barbat cu un CV sexual in spate mai mult decat impresionant? O tratare pur teoretica a acestui subiect ar fi insuficienta si poate superficiala, asa ca haideti sa vedem opiniile unor persoane diferite:
Adela

“Sa nu te afecteze reputatia lui sexuala? Imposibil... Poate ca vremurile sunt diferite, insa oamenii au ramas in genere aceiasi. Satisfactia sexuala trece dincolo de confortul sentimental pe care il aduce o relatie. Si totusi, pentru femeia de astazi modul in care partenerul stie cum sa o faca sa se simta femeie este extrem de important. Mitul femeii virgine ce isi gaseste fericirea alaturi de barbatul experimentat a incetat sa mai existe. Eu cred ca orice femeie trecuta de faza iubirilor adolescentine, isi doreste un barbat care sa o implineasca atat din punct de vedere sexual, cat si emotional.

Sexul si iubirea cantaresc in mod egal pentru satisfactia emotionala deplina. Am constatat pe propria piele ca femeile cu o viata sexuala mai putin intensa sunt atrase de barbati care se afla exact la polul opus. Asa ca in relatiile pe care le-am stabilit, acest aspect al vietii anterioare mi s-a parut total nerelevant. Pana cand am intalnit pe cineva care m-a determinat sa-mi schimb radical opinia...

V-ati gandit ca exista posibilitatea ca trecutul sa se impleteasca cu prezentul? Vi s-a intamplat sa aflati abia in prezent (atunci cand poate este prea tarziu) despre persoana care a fost in trecut? Si sa te intrebi ce fel de om o sa fie pe viitor? Sau sa-ti fie teama ca barbatul pe care il iubesti mai poate sa iubeasca si pe altele cu exceptia ta? Ei bine da, se poate si se intampla. Treci cu vedere peste reputatia lui de barbat fatal si ii acorzi tot votul increderii tale. Insa peste ceva timp vechile greseli recidiveaza si mai violent ca inainte.

Nu toti oamenii sunt in stare sa se schimbe si de cele mai multe ori zicala “lupul isi schimba parul, dar naravul ba” se dovedeste a fi adevarata. Barbatul tau perfect nu poate sa ramana “perfect” mai mult de cateva luni. Te iubeste o luna, descopera subit ca mai iubeste si pe altcineva la fel de mult ca si pe tine, apoi se intoarce spasit de unde a plecat. Si tot asa... pana cand te saturi de relatie ta bazata pe minciuna si ipocrizie. L-am considerat nevinovat pana la “proba contrarie”. Si da, am devenit circumspecta in privinta trecutului amoros al partenerului. Daca un barbat care imi place are reputatie de cuceritor fatal, ma gandesc de doua ori inainte de a ma arunca cu capul inainte intr-o relatie cu o astfel de persoana.”
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri