16 Octombrie 2012 publicat în Familie 73 share-uri

Psihologii studiaza rolurile de gen si astfel ne ghideaza prin acest hatis al comunicarii cu barbatul de lanaga noi. Sunt atat de multe lucruri pe care noi inca nu le-am aflat despre ei!

7. Barbatii invata de la tatii lor

Daca vrei sa afli cum se va comporta un barbat in relatia sa, cunoaste-i tatal. Care este relatia dintre el si fiul sau si care este relatia dintre tata si sotie. Aceste cateva aspecte pot sa arate cum se va purta un barbat cu sotia sa, pe viitor.

8. Barbatii trec peste suparari mai repede decat femeile

Femeile au tendinta de a retine pentru mai multa vreme sentimentele negative si pot sa aiba stari de frica, anxietate sau tristete. In contrast, barbatii trec peste evenimentele neplacute mult mai usor. Asa incat, daca tu s-ar putea ca inca sa simti nevoia sa discutati despre cearta de aseara, partenerul tau s-ar putea sa fi uitat deja.

9. Barbatii nu observa semnalele subtile

In cazul barbatilor este mult mai comuna posibilitatea ca acestia sa nu remarce tonul vocii cuiva sau expresia faciala, de aceea e posibil sa nu observe nici daca o femeie este suparata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Daca vrei sa fii sigura ca partenerul tau intelege ce se intampla, fii directa.

10. Barbatii sunt receptivi la aprecieri

Psihologii spun ca una dintre primele cauze ale infidelitatii in cazul barbatilor este sentimentul ca nu sunt apreciati in cuplu.

Asadar, pentru identitatea masculine, sentimentele de apreciere sunt foarte importnate. Sa arati ca il apreciezi pentru ceea ce face, este foarte important. De exemplu, in ceea ce priveste grija pentru cei mici, cu atat tatii sunt mai implicati in cresterea copiilor, cu cat sotiile le arata apreciere pentru ceea ce fac.

11. Barbatii se gandesc la sex foarte mult

Sigur, asta nu mai e demult un secret. Multi barbati sub 60 de ani se gandesc la sex cel putin o data pe zi, in comparatie cu o patrime dintre femei. De asemenea, barbatii au fantezii sexuale de doua ori mai des decat femeile, iar fanteziile lor sunt mult mai variate. De asemenea, barbatii se gandesc mai mult la sexul ocazional. Dar, subliiniaza WebMd, a se gandi nu e acelasi lucru cu a face.

Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

12. Barbatii gasesc sexul important

E un mit acela ca pentru barbati sexul este doar sex. Pentru foarte multi dintre ei, sexul este un act intre doi oameni care au sentimente unul fata de celalalt. Ca si in cazul multor femei, barbatii gasesc ca intimitatea sexuala este multumitoare atunci cand se afla intr-o relatie cu o persoana pe care o iubesc. Unul dintre motive este si acela ca partenerii care au relatii mai lungi stiu ceea ce ii face placere celuilalt.

13. Ii place cand ai initiativa sexului

Majoritatea barbatilor isi asuma rolul de a initia ei sexul. Dar de asemenea, ei isi doresc ca si partenera lor sa ia initiativa din cand in cand. Nu fi timida si arata-i partenerului cand ai chef de sex, ceea ce va conduce catre un nivel ridicat de staisfactie in ceea ce va priveste pe amandoi.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri