Atractia fata de o persoana depinde de feed-back-ul primit de la aceasta. Fiecare experienta impartasita, da posibitatea ca partenerii sa verifice daca au puncte de atractie comune, "daca suntem compatibili" ar spune ei. Daca li se pare ca au o multime de lucruri in comun, vom incepe sa-si exploreze reciproc aspiratiile sa veda daca pot impartasi un viitor impreuna.
Un exercitiu cu sanse mari de succes in crearea compatibilitatii in cuplu

Fiecare partener ii cere celuilalt sa-i indeplineasca o dorinta. Cererea trebuie sa fie realista si posibil de indeplinit. In fiecare zi unul va cere iar celalat va indeplini o singura dorinta. Partenerul caruia i-se cere, are dreptul refuze. Partenerul care a cerut nu mai are dreptul decat data viitoare la o alta cerere. Cel care refuza isi asuma riscul sa fie la randul lui refuzat a doua zi cand ii vine randul. Evitati formulari de genul:’’fii dragut cu mine’’ sau ‚’’fii mai iubitoare’’. Cererile pot sa sune in felul urmator: hai sa ne plimbam, adu-mi un ceai la pat, cumpara-mi flori, spune-mi ca ma iubesti, fa-mi un masaj, ajuta-ma sa aranjez masa, ia-ma in brate, suna-ma la servici, scrie-mi ceva dragut pe un biletel, sa ne uitam impreuna la un film, sa ne intalnim on line in timpul zilei’’, etc. In timp, va fi mai usor sa cereti si sa primiti ceea ce doriti si veti renunta la alternarea zilelor iar cererile si satisfacerea dorintelor vor deveni obisnuinta in viata de zi cu zi.

Psih. Mihaela SINDIE

Director Executiv al Centrului de Explorare a Viselor

Sursa: psiholife.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri