28 August 2012 publicat în Familie 68 share-uri

Iata care este, conform lui Bob Grant, "doctorul relatiilor", profilul femeii pe care barbatii o adora si nu vor sa o paraseasca niciodata, dar si calitatile care il determina sa o aleaga pe ea, iar si iar si iar...

…femeile care sunt de valoare

Barbatilor le plac lucrurile scumpe, valoroase. Barbatii, spune Bob Grant, vor femei care sa se vada pe ele insele ca pe niste femei de o valoare extraordinara. A fi o femeie de valoare nu inseamna insa nici sa te porti exagerat de binevoitoare, nici exagerat de distanta si rezervata. Acest lucru nu inseamna “de valoare” pentru un barbat. A fi de valoare inseamna a-ti cunoaste valoarea si a te accepta asa cum esti si de a fi fericita cu tine insati. A fi de valoare inseamna sa te accepti si sa gandesti ca meriti sa fii iubita frumos.

Iata o concluzie inteligenta si pertinenta efectuata pe site-ul https://www.singlescafe.net/true-love.html si a in carei nota dorim sa incheiem acest articol: “Doamnelor, relatia ideala nu este cea in care cei doi concureaza intre ei si nici macar cea in care cei doi sunt egali in toate modalitatile posibile. Relatia ideala este cea in care va complimentati unul altuia personalitatile si abilitatile de a forma un intreg mai puternic".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Foto prima pagina: ArtTower /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri