22 August 2012 publicat în Familie 61 share-uri

O cititoare mi-a impartasit un obicei pe care il practica ea cu sotul ei. Ei il numesc "Castiguri si Realizari Zilnice" - un interval de timp alocat persoanelor iubite in fiecare zi. Acesta a avut multe efecte pozitive asupra noastra: inlesneste comunicarea dintre noi, stabilind o legatura profunda.

"Cele mai frumoase lucruri pe lumea asta, nu pot fi nici vazute, nici auzite, ci se simt cu inima." - Hellen Keller

Stii ca uneori suntem atat de ocupati incat nu doar ca pierdem legatura cu noi insine, ci si cu persoanele pe care le iubim cel mai mult. Persoane precum partenerul, copiii, parintii, prietenii. Poate ca ii vedem, dar nu alocam suficient timp ca sa si comunicam cu ei. Ne spunem adesea ca vom recupera atunci cand orarul incarcat ne va permite. Dar asta nu se intampla niciodata. De aceea eu sunt mereu in cautare de metode simple prin care pot mentine relatiile cu cei dragi.

O cititoare mi-a impartasit un obicei pe care il practica ea cu sotul ei. Ei il numesc "Castiguri si Realizari Zilnice" - un interval de timp alocat persoanelor iubite in fiecare zi. Nu am cerut detalii, dar numele m-a inspirat si m-au intrigat posibilitatile pe care le intrevedeam, utilizand o asemenea metoda. Asa ca i-am sugerat partenerului meu sa ne impartasim in fiecare seara "Castigurile si Realizarile" din ziua respectiva. Aceasta a avut multe efecte pozitive asupra noastra: ne ofera timp si posibilitatea de a comunica unul cu altul si de a stabili o legatura profunda intre noi, in mod intentionat. Este un exercitiu foarte bun si vreau sa-l impartasesc si cu tine.

Inainte sa trecem mai departe, as vrea sa subliniez ca nu este benefic doar pentru relatiile sentimentale, si pentru orice fel de relatie. Comunicarea deschisa si intelegerea stau la baza intimitatii in orice relatie sau prietenie. Incearca asta timp de cateva zile cu mama ta (avertisment: s-ar putea sa-i topesti inima de atata iubire) sau cu prieteni apropiati. Cuvantul initimitate nu are in acest context o tenta sexuala, ci se refera la apropierea si increderea dintre doua persoane, ce rezulta din impartasirea celor mai ascunse ganduri si credinte. Sunt sigura ca ti-ai dat si tu seama de-a lungul timpului ca cele mai frmoase relatii si prietenii se construiesc in acest fel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cele mai încurajatoare citate despre succes

Iata motivele pentru care noi ne-am indragostit de acest obicei si il practicam zilnic:

-ne da ocazia sa ne exprimam deschis

-ne ascultam unul pe altul si ne sustinem emotional

-te simti important, caci devii centrul atentiei celeilalte persoane

-este o experienta foarte intima si simti ca se formeaza o legatura puternica la nivel spiritual, intre cele 2 suflete


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri