Femeile pe care barbatii le iubesc si nu le-ar schimba niciodata cu amante...

12:08, 28 August 2012 publicat în Familie

Iata care este, conform lui Bob Grant, "doctorul relatiilor", profilul femeii pe care barbatii o adora si nu vor sa o paraseasca niciodata, dar si calitatile care il determina sa o aleaga pe ea, iar si iar si iar...

…. femeile care au rabdare

“Rabdarea este pasiune imblanzita”, spunea Lyman Abbott.. "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.", se arata si in Biblie.

Rabdarea este una din calitatile pe care barbatii le apreciaza la o femeie este de parere Bob Grant, si nu poate fi confundata cu toleranta. A avea rabdare intr-o relatie inseamna sa ai puterea de a trece cu vederea peste nimicurile care pot duce la conflicte si certuri, inseamna a te abtine in a spune sau reprosa lucruri pentru care nu merita sa strici armonia existenta intre tine si sotul tau, inseamna sa gandesti inainte sa vorbesti sau sa actionezi.

Citeste si:
Ce înseamnă să trăiești clipa prezentă? 20 de imagini în care cel...
Ce înseamnă să trăiești clipa...

Cum spuneam insa si mai devreme, rabdarea se raporteaza doar la lucrurile insignifiante si nu se raporteaza la lucruri precum infidelitatea, abuzul, lipsa de respect sau jignirile. Acestea nu sunt in niciun caz lucruri demne de a manifesta rabdare fata de ele si nici lucruri care merita a fi tolerate. “Rabdarea este minunata atunci vine vorba de lucrurile marunte. Lasa sa zboare lucrurile marunte. Merita sa le lasi sa plece. Cand vine vb de lucruri mari, care iti fac rau (infidelitatea de exemplu), toleranta face mai mult rau decat bine. Un barbat bun va respecta femeia care stie diferenta”, spune Bob Grant intr-un articol publicat pe shine.yahoo.co.

… femeile care au un suflet bun

Bunatatea este o trasatura pe care multi o considera astazi ca inutila si zadarnica. Intr-o relatie de iubire insa, a fi bun cu celalalt poate fi o mica si adevarata declaratie de iubire. Bunatatea este o trasatura pe care multi barbati o apreciaza si in fata careia nu pot rezista si nu inseamna doar a fi dragut cu cineva. Barbatii, este de parere Bob Grant, “masoara bunatatea dupa cum te porti cu ei cand au facut ceva gresit si le rau rau cu adevarat”.

Citeste si:
Șamponul uscat - minighid de folosire corecta a acestui produs de...
Șamponul uscat - minighid de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri