Motive pentru care sa ramai casatorita? Motivele exista si le stii si tu, le stie si partenerul tau de viata. Stiti ca ati construit o poveste impreuna, ca aveti un trecut in spate, un viitor inainte si ca impreuna ati completat capitole din cartea vietii.
Uita-te timp de 30 de minute la orice emisiune de weekend cu un rating suficient de mare incat sa-ti atraga atentia si vei descoperi o mie de motive pentru care sa renunti la casnicia ta de pana acum: aventura sexuala, emotii noi, schimbare de decor, evadare din peisajul monoton al casniciei, pasiune, inflacarare. Exact ceea ce pare a lipsi uneori dintr-o casnicie. Cere si ti se vor da... motive peste motive care te-ar putea determina sa pleci. Deschide o pagina din orice ziar si arunca-ti o privire la rubrica de relatii. Vei intalni cupluri ce traiesc fericite fara a fi legate de vreun juramant facut eternitatii. Ele reprezinta cele mai noi experimente relationale. Si nimeni nu se confrunta intr-o astfel de relatie cu probleme precum libertatea si independenta individuala. Insa cum ramane cu cei care sunt deja casatoriti? La urma urmei, nu inseamna casatoria doar rutina, a te complace in obiceiuri plictisitoare, vesnic aceleasi banalitati? Adevarul este ca... nu.

Motivele exista si le stii si tu, le stie si partenerul tau de viata. Stiti ca ati construit o poveste impreuna, ca aveti un trecut in spate, un viitor inainte si ca impreuna ati completat capitole din cartea vietii. Ati reusit sa supravietuiti impreuna, sa va acceptati defectele, sa va apreciati calitatile, sa va tolerati asa cum sunteti, tu ai putut sa fii asa cum esti tu. Intr-adevar, nu toate filele din istoria voastra in comun reusesc sa aduca zambetul pe buze. In anumite circumstante, ati dat peste probleme, ati fost nevoiti sa faceti fata provocarilor. Iar uneori zambetul a fost inlocuit de lacrimi, fericirea prin tristete, iubirea prin ura, cuvintele de dragoste prin vorbe de repros. Nu toate au fost spuse insa din suflet, unele au fost pur si simplu niste vorbe aruncate in vant. In plus, mai exista si sentimentele care te leaga de cel cu care ai ales sa te casatoresti. Si poate ca nu mai au aceeasi intensitate (sau poate ca da), poate ca iubirea se transforma cu timpul in afectiune (nu neaparat!), iar pasiunea in tandrete (nu este o regula), dar o parte din aceste sentimente inca exista.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri