25 Mai 2012 publicat în Familie 37 share-uri

Barbatii au si ei fricile lor legate de sex. Credem in mod gresit ca pentru ei, sexul este acea activitate mereu dezirabila. Cele mai multe dintre fricile barbatilor sunt evenimente comune in dormitor si ele pot fi depasite prin comunicare deschisa cu partenera si alte ori, cu ajutorul medicului sau al psihologului.

3. "Femeile sunt satisfacute de un raport sexual doar daca partenerii reusesc sa le produca orgasme", cred barbatii

Fals: Daca orgasmul este intr-adevar un efect dorit al raportului sexual, studiile arata ca in ceea ce priveste satisfactia sexuala a femeilor, ele nu se raporteaza neaparat la orgasm atunci cand sunt intrebate despre acest aspect. In schimb, ele se refera la sentimentul de a se simti iubite, pasionale, fericite, excitate, iar cel mai des, ele se refera la sentimentul de a se simti foarte conectate emotional de partenerul lor.

4. Sunt destul de sexy? "Femeilor nu le place parul de pe pieptul barbatilor"

Potrivit WebMd, un studiu publicat recent in jurnalul Archives of Sexual Behavior arata ca in ciuda trendului recent cu modele masculine epilate pe piept, prezent in mass-media si publicitate, femeile se simt totusi atrase de barbatii care au par pe piept.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

5. Frica de prezervativ: "Sexul cu prezervativ este mai neplacut"

Un studiu efectuat in SUA a aratat ca prezervativele nu au un efect asupra modului cum oamenii evalueaza un contact sexual.

Foto pag. 1: Shutterstock 10/28/2008

Foto pag 2 si home page: Shutterstock_8730991; 11/28/2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri