4 Mai 2012 publicat în Familie 151 share-uri

De la o fosta amanta catre fostul ei amant, o scrisoare recomandata la posta cea veche a iubirii. O scrisoare celui caruia i-a fost amanta fidela vreme indelungata. O poveste despre iubire, inselaciune si speranta. O poveste pe care o recomandam celor tari de inima si de iubire.

Ai reusit in ziua de astazi sa citesti sufletul unui om? Asa cum mi se parea mie ca-ti citesc sufletul? Ca pe o carte deschisa in care vedeam fiori de iubire, visuri nebune care alergau pe peretii lumii, oameni care se iubeau ca si cum ar fi fost singurii lasati sa-si traiasca iubirea prin imbratisari patimase? Dar n-am stiut niciodata alfabetul adevarat al iubirii. Mi-a placut sa fiu naiva… Vorbeai mult cand incercai sa ma cuceresti si imi povesteai despre cate in luna si in soare. Taceai in timp ce faceai dragoste. Dar eu auzeam soapte de iubire. Taceai cand te intrebam daca sunt singura pe lume pentru tine. Dar eu auzeam cele mai frumoase declaratii de iubire… Nu voiam sa aud?

Nu imi doresc azi sa mai retraiesc vreodata trecutul. Si totusi… si totusi… nu regret nimic din tot ce-a fost. Iar daca ar fi sa gresesc din nou, intr-o alta viata, as gresi totul la fel, de la capat, de la un capat la altul. Cu voie, fara voie, odata ce ai fost amanta si ai iubit cu totul, totul se schimba in fiinta ta. Sunt pietre care cad, pietre care se pun la loc si pietre care raman bolovani pentru toata viata. Astazi invat sa iubesc altfel. Fara sa strang din dinti stiind ca nu o sa fiu niciodata intreaga in iubire. Vreau sa am parte de o iubire demna. Si poate, ma rog, sper, cred cu tarie, ca nu e prea tarziu pentru mine. Nu marea iubire, ci adevarata iubire iti da timpul inapoi. Astazi, simt ca pot sa mut din nou muntii prin iubire. Mie imi doresc iubire. La fel cum iti doresc si tie. Iti doresc si fericirea. Mie, imi doresc sa o gasesc cat mai curand, sa nu o mai impart cu nimeni. Si nu vreau sa mai sacrific nimic pentru dragoste. Vreau ca dragostea sa ma salveze. E poate timp si pentru iubirea adevarata…. Si poate ca iubirea mea adevarata nu a fost pana acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Cu uitare,

Cea care ti-a fost amanta fidela

Mara

Poti citi si articolele:

3 tipuri de amante care iti pot pune in pericol casnicia

Top 6 zodii de barbati care aleg sa aiba amante

Sfarsitul fidelitatii: Cum sa spargi cercul dependentei si sa parasesti un barbat casatorit


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri