8 Mai 2008 publicat în Familie 1 share-uri

Nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. Pe langa faptul ca sangele este vital, cercetarile oamenilor de stiinta japonezi au demonstrat ca sangele care ne alearga prin vene este raspunzator in mare parte si de comportamentele noastre emotionale si sexuale.
Nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. Pe langa faptul ca sangele este vital, cercetarile oamenilor de stiinta japonezi au demonstrat ca sangele care ne alearga prin vene este raspunzator in mare parte si de comportamentele noastre emotionale si sexuale. La inceputul secolului XX, biologul Karl Landsteiner descoperea existenta celor patru tipuri de grupe sanguine, pe baza descoperirii acestuia fiind posibila efectuarea de transfuzii de sange. Dupa aproape jumatate de deceniu, se emite o alta teorie, Ketsu-eki-Gata, conform careia fiecare grupa sanguina dispune de trasaturi caracteriale specifice si de un anumit comportament temperamental. In unele tari precum Japonia chiar se fac angajari in functie de grupa sanguina a candidatului sau se aleg partenerii de viata pornind de la acelasi principiu.

Si cu toate acestea.... cat este mit si cat este realitate? Chiar putem sa stim pe baza grupei sanguine cat de compatibili suntem din punct de vedere sexual cu o anumita persoana? Cercetatorii sunt de parere ca da... Se pare ca fiecare grupa sanguina in parte adopta un anumit tip de comportament sexual care este mai mult sau mai putin compatibil cu al unei alte persoane cu o grupa sanguina identica sau diferita. Mai mult ca sigur ca barbatii nu se aseamana cu femeile din mai multe puncte de vedere si ca adopta in intimitate atitudini diferite. Iata insa care sunt in linii mari trasaturile caracteriale ale barbatilor si ale femeilor atunci cand vine vorba de manifestarea dragostei in dormitor:

Grupa 0 – Se stie ca prin venele persoanelor din grupa O curge un sange fierbinte care nu se domoleste decat experimentand. Mult si bine, intens si cu lacomie... Grupa O de sange este grupa de sange cea mai pasionala, indivizii din grupa O de sange dand dovada de o senzualitate iesita din comun. Sunt amantii perfecti, sunt temperamentali si au un dar innascut de a seduce. Si daca nu stapanesc la perfectie arta amorului, vor face tot posibilul pentru a corecta acest lucru.

Grupa A- Atunci cand vine vorba de exteriorizarea dragostei, pentru persoanele cu grupa A de sange nu conteaza foarte mult durata, ci calitatea. “Putin, dar bun” - acesta este principiul dupa care se ghideaza de cele mai multe ori. Si cu toate acestea, imaginatia lor amoroasa nu este atat de bogata. Le este teama sa viseze si sa pluteasca pe aripile dorintei. Le este teama sa indrazneasca. Pacat, caci cu toate acestea pot fi atat de pasionali...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri