De ce femeile frumoase se simt atrase de barbatii urati si de ce ii prefera pe acestia atunci cand vine vorba de casatorie?
Per ansamblu insa, barbatii care aveau sotii frumoase s-au comportat mai frumos cu acestea si le-au acordat mai mult sprijin emotional. “Rezultatul studiului este unul rezonabil. Pentru barbati conteaza foarte mult atractivitatea unei femei, in timp ce pentru femei salariul si inaltimea barbatului reprezinta un posibil criteriu in alegerea partenerului”, afirma Dan Ariely, profesor de economica comportamentala la MIT. “Femeile nu tin cont neaparat de frumusetea barbatului care le sta alaturi. Si de cele mai multe ori femeile frumoase prefera barbati mai putin atragatori, dar cu caracter, care stiu sa le ofere sprijin si intelegere decat un barbat frumos, dar care nu le acorda prea multa atentie”.

Barbatii care sunt mai aratosi decat sotiile lor manifesta mai putin interes in a-si mentine casnicia, fiind tentati de a porni in cautarea unei partenere mai frumoase. Daca se implica intr-o relatie stabila, acestia se simt nefericiti pentru ca isi rateaza sansele de a-si gasi o partenera mai atractiva. De altfel, convinsi de farmecul personal, in timp, barbatii frumosi se vor simti ingraditi de relatia lor stabila. Pe de alta parte, barbatii mai putin atragatori decat sotiile lor se considera niste privilegiati si lupta pentru ca relatia lor sa fie una satisfacatoare, implicandu-se mai mult decat barbatii frumosi din punct de vedere emotional. In revista Daily Mail se analizeaza unele cazuri in care femei frumoase si celebre si-au gasit fericirea alaturi de barbati nu la fel de atragatori ca si ele. Cupluri precum Sienna Miller si Rhys Ifans, Marilyn Monroe si Arthur Miller sau Catherine Zeta Jones si Michael Douglas demonstreaza ca relatiile dintre femeile frumoase si barbatii inatractivi pot fi extrem de reusite.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri