"Barbatii au descoperit focul si femeile au invatat sa se joace cu el" spunea Sarah Jessica Parker. Femeile se joaca si testeaza totul. Uneori o fac din placere, insa alteori o fac manate de instinct sau de nevoie.

Oricat de copilaresc ar parea, unul din cele mai comune teste este cel al telefonului. O femeie poate anula o intalnire si poate spune ca va reveni ea cu un telefon pentru a restabili o zi. Acesta este un test pentru ca, daca barbatul respectiv suna sau o cauta in mai putin de trei zile, inseamna ca este nerabdator, disperat sau nu stie sa respecte spatiul pe care ea il cere. Un barbat sigur pe el va astepta ca ea sa sune pentru ca acesta este lucrul pe care ea si-l doreste cu adevarat. Totodata, cel care stie sa ii respecte spatiul da dovada de rabdare, siguranta, are propria viata si o asteapta pe ea sa faca urmatorul pas.

Testul increderii, testul pe care se bazeaza o relatie

De foarte multe ori femeile ii vor testa pe barbati pentru a afla daca acestia sunt sau nu de incredere. Ce este o relatie fara incredere? Nimic. Una din situatiile de care femeile se tem cel mai mult este acea in care partenerul lor este atras sau flirteaza cu prietenele ei. Astfel, femeile apeleaza la un test de imaginatie si ii strecoara lui tot felul de situatii si de intrebari pentru a vedea care este raspunsul lui. Femeia poate apela chiar la ajutorul unei prietene de-a ei pentru a flirta cu partenerul sau. Tot in aceasta categorie intra si „testul fostei partenere”. Niciunei femei nu ii place ca umbra fostei partenere sa isi faca simtita prezenta in relatia ei, asa ca testele pot fi multiple: discutii despre ea, posibile intalniri cu ea etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri