Va vedeti zilnic, dormiti impreuna, impartiti multe activitati si simtiti cum se instaleaza rutina, marele dusman al cuplurilor.
Mici surprize

Ca sa mai alungati din rutina pregateste-i mici surprize, o baie cu spuma, o iesire in oras, o rochie noua care iti vine foarte bine si in care i-ar placea sa te vada, aranjeaza-te sa arati bine mereu in fata lui etc. Asa il vei atrage, se va gandi toata ziua la tine si te va alinta la randul lui.

Fara reprosuri

Uneori iti vine sa arunci cu ceva dupa el si sa ii spui multe. Ce castigi cu reprosurile? Nu cumva tu urmaresti sa il faci sa inteleaga ca a gresit? Reprosandu-i nu il vei determina decat sa se inchida in el sau sa riposteze similar, rezultand o cearta inflacarata. Mai bine ar fi sa ii explici frumos ca te-a deranjat ceva anume, ca tu ai inteles “asta” din ceea ce a zis el si intreaba-l daca ceea ce ai inteles tu a vrut sa spuna. Incepi o discutie pasnica in felul asta si vei vedea ca isi va retrage cuvintele sau actiunile, mai ales daca a fost sub presiunea nervilor. Daca amandoi sunteti nervosi si va certati fara oprire, mai bine ati inceta cearta si v-ati impaca prin dragoste, asa eliminati tensiunile dintre voi si va amintiti ca tineti unul la celalalt.

Nu il cicali

Chiar daca tu tii neaparat sa ii comunici ceva si el nu se poate concentra, dprept pentru care nu este atent, nu e cazul sa insisti. Oricum nu va reusi sa te asculte. Lasa-l in pace si revino atunci cand e mai... disponibil.

Micile gesturi in cuplu creeaza marea majoritate a unei relatii, nu doar momentele grele peste care ati trecut impreuna. Toate aceste mici atentii nu necesita un efort prea mare, doar interes pentru persoana iubita. Chiar daca nu face el primul pas, tu esti cea pe care a ales-o sa fie langa el, asa ca ii poti arata cat de frumos este cand sunteti impreuna. Reactiile lui, daca te iubeste, vor veni neintarziat.

Un articol de Iulia D.

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole despre nunta si viata de cuplu pe Grace.ro. Noi iti recomandam:
Cele mai frumoase 50 rochii de seara pe care sa le porti la nunta
De ce barbatii se insoara cu femei mai tinere?
85 de modele pentru rochia de mireasa
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri