Va vedeti zilnic, dormiti impreuna, impartiti multe activitati si simtiti cum se instaleaza rutina, marele dusman al cuplurilor.
O relatie este minunata la inceput, atunci cand emotiile va ametesc si bucuria momentelor petrecute impreuna e maxima. Traiti un vis, dar din pacate, cu timpul, intensitatea emotiilor scade iar dragostea voastra capata alt contur. Va vedeti zilnic, dormiti impreuna, impartiti multe activitati si simtiti cum se instaleaza rutina, marele dusman al cuplurilor.

Ce se pierde si ce se castiga cu trecerea timpului

Cu toate ca nu mai manifestati o curiozitate pentru celalalt atat de mare, totusi viata este atat de spontana incat puteti face ca fiecare zi sa fie altfel. Exista un program de baza, este adevarat, ore in care dormiti, in care sunteti la munca si in care sunteti impreuna, insa rutina o puteti schimba in acele momente cand sunteti voi doi. Voi alegeti sa pierdeti intensitatea emotiilor din relatie, caci nu mai incercati sa va cuceriti partenerul si va complaceti asa. In acest fel se instaleaza rutina in cuplu. Ceea ce castigati cu trecerea timpului este siguranta fata de partener si aprofundarea relatiei, caci ati trecut prin multe impreuna.

Incarca-ti romantismul

Desi este multa treaba de facut, acorda atentie felului in care va petreceti timpul liber. Fii mai romantica, controleaza-ti gesturile si fii mai feminina. Atinge-l fin pe fata sau pe gat, mangaie-l si i-al tandru de mana cand va plimbati impreuna. Seara puteti face dintr-o masa obisnuita o cina romantica, cu lumanari si decor cald. Diminetile impreuna sunt minunate asa ca bucurati-va de fiecare zi care va prinde impreuna. Adu-i cafeaua si micul dejun la pat si trezeste-l cu sarutari dulci. Va aprecia foarte mult aceste gesturi si vei vedea ca stie sa le intoarca.

Controleaza-ti vocea

Cu toate ca uneori iti vine sa tipi, un efect mult mai bun ar avea o voce calda si vorbele dulci. Sunt convinsa ca nu a vrut sa iti faca rau sau sa te enerveze, dar are si el parerile lui personale ori mai greseste din cand in cand, doar om este. Nu tipa la el ca numai tu faci treaba, convinge-l cu vorba buna si fa-l sa te ajute cu placere. Voia buna si vorbele dulci sunt ingredientele minune pentru a-l convinge.

Acorda-i atentie

Barbatii oricum nu vorbesc mult, incearca sa ii acorzi atentie atunci cand o face. Ingrijeste-l si pe el odata cu tine. Si el are ten sensibil, par care cade, chiar daca e scurt, manute care trebuie ingrijite etc. Ai grija de el cand pleaca de acasa, corecteaza-i imaginea, aranjeaza-i cravata etc. Aceste lucruri ii vor aminti zilnic cat de mult iti pasa si cata nevoie are de tine, cat de iubit este si te va aprecia fara limite.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri