28 Februarie 2012 publicat în Familie 8 share-uri

Iubirea este cea care uneste doua inimi, doua suflete, doua fiinte pentru a fi impreuna... Juraminte, flori, cuvinte, jesturi, sentimente, amintiri adunam de-a lungul timpului pentru a fi scut in calea amintirilor, pentru a consolida relatia, pentru a creste rezistenta si longevitatea convietuirii impreuna.

Cu bune si rele, cu bucurii si necazuri, la bine si la greu mereu ne sustinem si ne ajutam zi de zi, clipa de clipa...

Am fost si noi invitati de-a lungul anilor la multe nunti, la prea putine nu am fost din motive bine intemeiate. In rest, nu am ratat nici o ocazie, de fiecare data admirand mirii, dar in mod special mireasa -rochia alba, voalul, buchetul miresei - de fiecare data frumoase, rafinate, deosebite. Am fost nasi la trei cupluri frumoase... ne-am bucurat de fiecare data ca niste copii, amintindu-ne cu drag de nunta noastra.

In entuziazmul iuresului unei nunti fastuoase si deosebit de frumoase la restaurantul de pe malul lacului din Belciugatele i-am zis unei prietene in timp ce admiram mireasa: "sa vezi tu ca atunci cand voi implini 25 de ani de casatorie ma voi imbraca in rochie de mireasa!" Nu i-a venit sa creada, dar... la doar cativa ani am rugat-o sa vina la Nunta noastra de Argint si sa fie ,,Domnisoara de onoare''. A acceptat cu mare placere, dar i-am zis ca avem un mare secret si o rog sa ma ajute sa duc la bun sfarsit planurile mele.

Petrecerea a avut loc undeva la tara, la 50 km de Bucuresti, unde intre timp ne cumparasem un teren si construisem o casuta... Incepuse sa vina invitatii, prietena mea a facut buchetele din flori vii adunate din curte. Eu impreuna cu sotul alergam ca meteoritii sa punem toate treburile la punct. Dintr-o data iubitul meu sot m-a luat de mana, invitandu-ma in casa sa ne imbracam frumos pentru a intampina musafirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Am acceptat, dar... nu stiam cum sa procedez pentru a-mi realiza planul meu secret. I-am dat lui hainele pregatite, iar eu m-am imbracat cu o rochie pe care el o mai vazuse inainte. M-a privit lung, dar nu a zis nimic. Mi-am dat seama ca nu era foarte incantat. Am iesit impreuna in curte, iar la un moment dat profitand de lipsa lui, am fugit la vecini, unde aveam pitit tot arsenalul pentru a arata ca o mireasa -rochie alba, pantofi albi, voal... Buchetul de mireasa din orhidei splendide mi-a fost oferit de finii mei... Domnisoara mea de onoare m-a ajutat cu toate detaliile si pregatirile.

Nu pot sa va redau in cuvinte cat de impresionat a fost sotul meu vazandu-ma in rochie alba de mireasa. Doar atat a reusit sa murmure:
-Esti foarte frumoasa! Te iubesc!

Un articol de Dr. Ana Falca
Kalina Medical - chirurgie estetica/psihologia cuplului
www.kalina.ro tel.0744 589 433


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri