24 Februarie 2012 publicat în Familie 102 share-uri

Atunci cand iubim avem o stare de bine generala care ne face sa vibram si sa stralucim. Dar ce altceva mai stim despre dragoste? Iata 20 de lucruri uimitoare despre iubire.
19. Femeile sunt atrase mai mult barbatii ambitiosi, educati, cu un anumit status social, cu simtul umorului, bogati si respectati, si care sunt mai inalti decat ele. Ele observa la barbati forma maxilarului si a pometilor, trasaturi care indica nivelul de testosteron. In timpul ovulatiei, femeile sunt mai atrase de barbati cu un nivel mai mare de testosteron, iar ele se aranjeaza mai mult (involuntar), mersul le devine mai senzual si se imbraca mai provocator decat de obicei.

20. Simbolul dragostei este inima pentru ca alchimistii antici se foloseau de acesta pentru a invoca dragostea. Inima este un triunghi intors iar la budisti acesta simbolizeaza dragostea si energia asociata cu divitatea.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre dragoste:

Testul psihologic al iubirii: Afla-ti personalitatea in dragoste

Cand sufletul iubeste - 8 Semne de dragoste adevarata din partea LUI

Testul de foc al relatiei de cuplu: Cat de adevarat va iubiti?

Test: Cunosti secretul cuplurilor fericite?

Dragoste: 7 sfaturi pentru o relatie sanatoasa si fericita

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri