27 Ianuarie 2012 publicat în Familie 93 share-uri

Infidelitatea inseamna incalcarea promisiunii de a ramane credincios in fata partenerului de viata. Si totusi, fidelitatea nu este pentru toata lumea. Afla care sunt tipologiile de barbati care insala.

Barbatul hipersexual

Acest barbat are un apetit sexual “cat zece”, vorba vine. Este deschis la tot felul de idei noi, oricand, oriunde. Oricat de tentant ar suna, si oricat de bine ar fi, exista si dezavantaje. Acesta este un barbat foarte sexual caruia nu ii ajunge o singura femeie in pat. Si nu neaparat ca nu ar fi buna, ci pur si simplu nevoile sale depasesc limitele normalului. Acest barbat se poate sa se sature de aceeasi manancare in fiecare seara si uneori vrea altceva.

La fel merge si cu sexul pentru el. Unul din motivele pentru care el va incepe sa insele va fi nemultumirea vesnica. Acrobatiile probabil ca sunt pentru el lucruri obisnuite, iar daca tu nu ai puterea sa il “linistesti” de aceasta tensiune sexuala care zace in el, atunci o sa ai langa tine un tafnos. O sa isi ia zborul repede pentru ca este in cautare de femei care pot sa ii dea mai mult, mai mult, mai mult…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul care fuge de responsabilitate


Acest barbat nu se vede intr-o relatie de lunga durata, intr-un parteneriat, intr-o relatie monogama. Probabil ca nu isi imagineaza ca poate sa ofere ceea ce partenera lui isi doreste, poate nu crede ca poate sa locuiasca cu cineva, ca nu poate sa aiba responsabilitatea unui copil.

Nu de putine ori barbatilor le este frica sa-si ia angajamente fata de o femeie, insa acesta este terifiat. Barbatul apartinand acestei categorii se simte confortabil cu tot ceea ce are si nu este dispus sa imparta sau sa se schimbe. Presiunile unei vieti impreuna il vor face sa fuga in bratele celor care il accepta asa cum este: un iresponsabil.

Garbo.ro iti recomanda si alte articole despre iubirea in cuplu:

Ce ii determina pe barbati sa insele?

Horoscopul infidelitatii: de ce insala zodiile?

Intrebari si raspunsuri despre infidelitate

Top 5 zodii de barbati care iti frang inima

De ce insala barbatii?

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo pentru a primi mai multe informatii despre viata in cuplu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri