, 30 Noiembrie -0001 publicat în Entertainment 20 share-uri

Ceea ce am numit varsta noastra 'de mijloc' nu trebuie sa fie un punct de cotitura catre nefiinta. De aici trebuie sa ne intoarcem catre viata, asa cum n-am cunoscut-o niciodata, asa cum n-am reusit niciodata s-o cunoastem atunci cand eram prea tinere si prea trufase ca sa-i evaluam limitele.

Ceea ce am numit varsta noastra „de mijloc“ nu trebuie sa fie un punct de cotitura catre nefiinta. De aici trebuie sa ne intoarcem catre viata, asa cum n-am cunoscut-o niciodata, asa cum n-am reusit niciodata s-o cunoastem atunci cand eram prea tinere si prea trufase ca sa-i evaluam limitele. E adevarat ca, imbatranind, devenim mai umile — dar, in acelasi timp, ne dam seama cat de pretioasa e viata, cat de fragila. E timpul sa devenim senioarele acestei planete, cele care ii poarta de grija, nu doar cu numele, ci actionand cu pasiune. Pana cand Dumnezeu ne va chema acasa, trebuie sa transformam aceasta lume in casa visurilor noastre.

In acest moment, revelatia ca nu mai suntem tinere intra in coliziune cu un sentiment al imperiozitatii istoriei. Ochii ni se deschid pentru a privi gravitatea situatiei actuale, iar dorinta noastra cea mai fierbinte este sa gasim, cumva, o rezolvare. Cand ne reinnoim legamantul fata de cursul vietii, acesta ni se reincredinteaza. Cand ne dedicam — acum, dupa ce ne-am maturizat in sfarsit — unui viitor care este tot ce poate fi si tot ce trebuie sa fie, ne simtim iertate pentru un trecut care n-a fost asa cum s-ar fi cuvenit.


„Marianne Williamson este, in opinia mea, cel mai bun mentor in materie de transformare individuala. Aceasta carte este un dar pentru intreaga lume!“

Dr. Wayne W. Dyer

Noi, femeile din ziua de azi, dovedim un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Dar cum sa facem sa le putem avea pe toate?

Marianne Williamson, apreciata pe plan international in calitate de conferentiar, este autoarea bestsellerurilor A Return to Love, The Healing of America, A Woman’s Worth si Illuminata. Cartea de fata, cu titlul original The Age of Miracles, este cel mai recent bestseller al sau din clasamentul publicatiei New York Times.

In afara de activitatea de scriitoare, autoarea este specializata in predarea notiunilor din A Course in Miracles, un set de lectii spirituale menite sa le arate oamenilor calea spre dragoste, prin iertare.

La nivel social, Williamson a organizat, in SUA, actiuni caritabile de mare amploare, venind in sprijinul oamenilor cu boli grave. Este fondatoarea proiectului Angel Food, din Los Angeles, al carui obiectiv e sa asigure hrana pentru oamenii bolnavi de SIDA sau care, din motive de sanatate, nu pot sa paraseasca propria locuinta. Williamson este, de asemenea, fondatoarea organizatiei The Peace Alliance, avand ca scop responsabilizarea populatiei in spiritul pacii.

Autor carte: Marianne Williamson
Colectia: Stiletto Books

Carte aparuta la editura Curtea Veche
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri