De zilele Bucurestiului, sunteti invitati la concerte de muzica live, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume, plimbari cu trasura. In centrul vechi al Bucurestiului sunteti invitati la festivalul "Bucuresti- metropola vie".
Comunicat de presa al PMB

Primaria Municipiului Bucuresti invita bucurestenii sa participe la evenimentele organizate cu ocazia implinirii a 552 de ani de atestare documantara a orasului.

Toate spectacolele vor fi sustinute in aer liber, iar accesul publicului va fi gratuit. Punctele fierbinti vor fi Centrul istoric, Parcul Herastrau si Piata Constitutiei.

Startul manifestarilor va fi dat de Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, CreArt, vineri, 16 septembrie, in parcul Herastrau, unde bucurestenii sunt asteptatati de la ora 10,00 la Targul Mestesugarilor, Targul Editurilor de Carte, la expozitii de pictura si grafica. De Zilele Bucurestiului, FOLK YOU! FLORIAN PITTIS va fi un eveniment de gala in Centrul Vechi pe strada Franceza, in zilele de sambata, 17 septembrie, si duminica, 18 septembrie, incepand cu ora 19:00.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Împreună în arte și simțiri

Atmosfera, in cele trei zile de sarbatoare, va fi animata de fanfare, copiii se vor putea plimba cu trasurile, iar iubitorii de muzica vor fi invitati sa cunoasca sau sa recunoasca stelele folclorului romanesc.

Programul artistic al zilei de sambata este dedicat tinerilor, care vor fi atrasi in parc de interpreti si trupe renumite, iar duminica pe scena amenajata in Herastrau vor evolua orchestre, trupe si interpreti ai minoritatilor.

Centrul vechi al Bucurestiului va fi animat de muzica live, acrobatii, mima, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume, intr-un festival dedicat promovarii turistice a orasului, denumit “Bucuresti – metropola vie”, care se va desfasura de vineri de la ora 12,00, pana duminica noaptea. Sambata, 17 septembrie şi duminica, 18 septembrie pe strada Franceza, din Centrul Istoric, va avea loc prima Gala Folk You, de la Bucuresti.

Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti, ArCuB, organizeaza sambata un concert extraordinar in Piata Constitutiei, unde sunt asteptati bucurestenii dornici sa asculte muzica de calitate. Pe scena vor urca peste o suta de artisti.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri