De zilele Bucurestiului, sunteti invitati la concerte de muzica live, teatru de strada, spectacole cu picioroange si costume, plimbari cu trasura. In centrul vechi al Bucurestiului sunteti invitati la festivalul "Bucuresti- metropola vie".
Va fi o combinatie intre muzica clasica si muzica pop. Participa Orchestra Nationala Radio, Big Band-ul Radio, Corul Festivalului, soprana Valentina Nafornita, tenorul Marius Manea, trupa Directia 5, solistii Monica Anghel, Cornel Ilie si Lora.

Invitatul special al concertului este Bogdan Ota, tanarul pianist roman care a cucerit Norvegia dupa emisiunea „Norske talente”.

ArCuB va anima Piata Constitutiei pe parcursul intregii zile de duminica, printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucuresti si tuturor tinerilor care vor trece prin Capitala, de Zilele Bucurestiului.

Seara va transforma locatia in „Piata ingerilor”, printr-un spectacol inedit adus din Franta de Compania de teatru de strada Les Studios de Cirque.
Mai multe detalii gasiti pe https://www.creart.ro/, www.arcub.ro, https://www.festivalulcentruluivechi.ro/
Foto fr, main si interior: gabig58
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri