Pregatiti-va pentru marea intalnire cu una dintre cele mai seducatoare artiste a lumii, care va canta alaturi de muzicienii ei, in premiera, la Sala Palatulu

Helene Segara, fermecatoarea diva a scenei franceze, vine in mod exceptional la Sala Palatului pentru primul ei concert la Bucuresti, pe 21 Octombrie 2011, orele 20.00. Concertul este organizat n cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucuresti si face parte din turneul de promovare al noului ei album, lansat in Aprilie 2011 si intitulat Parmi la Foule. Helnee Segara va canta in concert alte melodii de pe noul album, cat si melodiile care au facut-o celebra in toata lumea, precum Elle tu l'aimes, Mrs Jones, Parlez-moi de nous, Il y a trop de gens qui t'aime si Les valles d'Irlande.

Descoperita de catre producatorul francez Orlando, fratele celebrei Dalida, Helene Segara debuteaza cu albumul Coeur de verre. Acesta contine melodia "Je vous aime adieu", o declaratie de dragoste a artistei pentru Riviera Franceza, pe care a parasit-o in 1996 pentru a-si incepe cariera muzicala la Paris.

Albumul de debut a fost foarte bine primit in Franta si Belgia. Astfel, vocea puternica si calda o face remarcata de catre marele tenor italian Andreea Bocelli. In anul 1999, Helene Segara canta in duet cu Andreea Bocelli versiunea franco-italiana a melodiei care a dat titlul albumului Vivo per lei, vandut in peste 1 milion de exemplare. Urmeaza rolul frumoasei Esmeralda, din piesa de teatru muzical Notre Dame de Paris, care cunoaste un succes fenomenal in toata lumea.

De-a lungul timpului, vocea puternica si catifelata a rasunat pe cele mai mari scene din Franta, Belgia, Rusia, Ucraina, Maroc, Liban, Elvetia si Canada. Prin timbrul deosebit al vocii, sensibilitatea, eleganta, finetea si umanitatea ei, Helne Sgara, a reusit mereu sa creeze o legatura unica cu publicul.
Pregatiti-va pentru marea intalnire cu una dintre cele mai seducatoare artiste a lumii, care va canta alaturi de muzicienii ei, in premiera, la Sala Palatului!

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Unirea (intrarea de lnga McDonalds), pe www.biletoo.ro , www.myticket.ro, la Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria Midola Music, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor si la statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: Categoria VIP 350 RON; Categoria I 250 RON; Categoria II 200 RON; Categoria III 150 RON; Categoria IV 90 RON.

Foto fr: Captura YouTube - Clip Parlez moi de nous


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri