12:08, 25 August 2011 publicat în Entertainment

Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. In fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00.

Comunicat de presa

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La MUSE - Teatrul de pe Lipscani 53 - ploua cu teatru! Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. In fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00.

Citeste si:
COPACUL  - o carte pentru copii, un manifest pro natură
COPACUL  - o carte pentru...

“Te iubesc! Te iubesc?”, “Autobahn”, “Cum m-am lasat de gandit- mic tratat pentru intelectualii epuizati”, “Cada cu picioare”,” Amalia respira adanc”,” Cui i-e frica de Virginia Woolf?”,” Ce ne spunem cand nu ne vorbim », » American Buffalo”,” One woman magic show”, “Un exercitiu de comedia dell’arte”, “Fitness”,” Copiii Rai,” 7 zile din viata lui Simone Labrosse”,” Declar pe proprie raspundere”,” Fata cu caramida-n gura”,” Niste fete”,” 9 grade la Paris”,” Fetele grase castiga intotdeauna”,” Bullets over Lipscani”,” O femeie singura - recital Maia Morgenstern” - PREMIERA.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Teatrul Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Citeste si:
'Hoţul de mărgăritare' într-un program online pascal inedit
\'Hoţul de mărgăritare\'...

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Ce e UNDERCLOUD?

E un FESTIVAL DE TEATRU VIU,
care nu lancezeste,
care nu se blazeaza,
care nu se poticneste,
care nu se plictiseste,
care nu se repeta.

Initiatorii proiectului Compania de Teatru “D’ AYA” sunt scriitoarea si regizoarea Chris Simion (Presedinte) si celebrul scriitor francez Pascal Bruckner (Presedinte Onorific). Anul acesta Compania de Teatru “D’AYA” implineste 12 ani de activitate.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri