In lumea asta sufocata de un concept al frumusetii prost intelese, persoanele in varsta pare ca nu isi gasesc locul, fiindca pe undeva, frumusetea se confunda cu tineretea. Si oricum, in afara de aspectul asta exterior, pare ca nu mai conteaza nimic. Oare?????

Asa m-a intristat pe mine un comentariu al unei cititoare Garbo.ro, postat la un articol care dadea cateva sugestii despre cum sa porti o rochie neagra

Cititi mai jos acest comentariu:

“Foarte frumoase si foarte elegante rochii , minunate combinatii . Dar... de ce nu alegeti si cateva combinatii si pentru noi, femeile care avem varsta de peste 70 de ani ... sau noi de la aceasta varsta nu mai meritam nimic? Nu mai trebuie sa iesim nicaieri?”

Din articol nu reiesea nimic din toate astea, in principiu oricine putea sa urmareasca cele cateva sfaturi de combinatii potrivite intre culori si materiale si sa le adapteze varstei, alurii si stilului personal. Totusi, din discursul general al societatii, rezulta ca persoanele in varsta sunt excluse din viata sociala, asa incat poate ca facem uneori greseala de a transmite mesajul asta, chiar fara sa vrem. Vedetele momentului sunt de altfel ahtiate dupa tineretea vesnica a trupului si se intrec in tot felul de operatii estetice, promovand in acelasi timp, fara sa constientizeze chiar, o cultura bazata pe idolatrizarea frumusetii si tineretii. Cei trecuti astfel, de o anumita varsta, raman in umbra... ceea ce este chiar trist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cele mai încurajatoare citate despre succes Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

M-am gandit in acel moment sa ii raspund cititoarei noastre si sa ii spun ca sub nicio forma nu ar trebui sa se simta inlaturata sau sa se autoexcluda din tot ceea ce inseamna astazi, viata si ma refer aici la orice, inclusiv la modul in care se imbraca, pentru ca practic, nu ii este interzis nimc din ceea ce le este sugerat persoanelor mai tinere.

Nu i-am raspuns totusi, pentru ca in final acesta sa fie momentul potrivit. Doamnelor si domnilor, faceti cunostinta cu Ruth Flowers, o “batrana” (?!!) de 70 de ani care a incendiat la propriu, scena muzicala vestica, din postura de DJ.

Ruth Flowers a fost invitata la ziua de nastere a nepotului ei, in club. In prima faza, Ruth nu a fost lasata sa intre, pe motiv ca este prea batrana si ca “nu i-ar placea ce se intampla acolo”. Dupa mai multe insistente, Ruth a reusit sa intre la petrecerea nepotului ei, moment in care a descoperit o lume extrem de energica si noua, si straina ei, desi comuna tuturor tinerilor de azi. I-a placut toata atmosfera, ce facea dj-ul care o anima, punand muzica de dans si si-a zis: “Pot sa fac si eu asta!”. In mai putin de un an, Ruth Flowers face senzatie pe ringurile de dans din Marea Britanie, Franta sau Spania.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Potrivit Wikipedia, Ruth Flowers nu este pur si simplu un fenomen rupt de orice fel de legatura cu muzica, asa ca, succesul ei nu poate fi pus doar pe seama ineditului. Ruth a crescut intr-o familie cu mari inclinatii spre muzica. Tata ei era tenor, fratii ei cantau la diferite instrumente musicale. In tinerete, Ruth era si ea, cantareata.

Dupa ce s-a casatorit, Ruth impreuna cu sotul si fiul ei au locuit pentru 10 ani in Portugalia. Dupa moartea sotului s-a reintors la radacini, in sudul Angliei. O fire extrem de energica si extrovertita, Ruth s-a axat pe proiecte de arta fotografica. Ea a simtit mereu ca VARSTA NU E O SCUZA PENTRU A RENUNTA. Ca dovada, aratand ca este foarte atasata de motto-ul ei, la varsta de 57 de ani, Ruth Flowers a participat in maratonul Londrei, pe care l-a finalizat.

Apoi, la varsta de 69 de ani, s-a descoperit realmente sedusa de atmosfera plina de viata din club, care ii amintea de tinerete si imediat a inceput sa vorbeasca cu nepotul ei despre asta. Ceea ce parea a fi o gluma, s-a transformat in ceva foarte serios, pentru ca Ruth chiar era decisa in privinta unei cariere de DJ.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Ruth l-a cunoscut pe tanarul producator francez Aurélien Simon, al carui proiect muzical a entuziasmat-o. Simon a invatat-o tehnica, a introdus-o in ceea ce priveste sound-urile electro de astazi si a ajutat-o sa isi construiasca o imagine. Incet, incet, Ruth a inceput sa mixeze si sa isi formeze propriul stil, adica o combinatie intre muzica electro si muzica grandiosilor artisti ai tineretii ei, cum este Freddie Mercury. "Cautam o provocare. Si am devenit DJ!", a spus Mamy Rock (acesta este numele de scena al lui Ruth) intr-un interviu pentru publicatia italiana La Repubblica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri