Sa speram ca vom avea cer senin!

Sa ne alegem cel mai bun loc de unde putem sa admiram luna!

Conteaza locul de unde o privim, ne atentioneaza NASA, asa incat, daca nu te afli in locul potrivit, este posibil ca diferenta dintre luna din data de 14 noiembrie si o luna plina obisnuita, poate ca va fi greu de observat. Daca luna se afla sus, deasupra capului si nu ai cladiri sau alte puncte de referinta in jur, ca termen de comparatie, iti va fi dificil sa iit dai seama daca luna este sau nu mai mare decat de obicei.

Dar, daca te afli intr-un loc unde poti vedea luna aproape de orizont, vei avea parte de o iluzie care se numeste „iluzia lunii”: „Cand luna se afla aproape de orizont, poate sa apara neobisnuit de mare, mai ales privita printre copaci, cladiri sau alte obiecte terestre”, explica NASA. „Efectul este o iluzie optica, dar acest lucru nu iti va stirbi din experienta.” Mai trebuie de asemenea sa te asiguri ca te afli intr-un loc intunecat si indepartat de luminile orasului, pentru a capta spectacolul absolut. Eventual impreuna cu cineva?...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto: Pixabay

Super Luna din 14 noiembrie ar putea fi o buna ocazie prin care ati putea face o declartie de dragoste in stil japonez, caci pentru japonezi a spune cuiva - "Luna este foarte frumoasa", inseamna de fapt... a-i spune "Te iubesc", intr-un mod poetic si indirect.

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la newssletterul Garbo.ro

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri