"Cine m-a facut femeie?", o carte ca o oglinda. Autorul, dr. Cristian Andrei, te asaza in fata ei si-ti arata cine, ce, cum si de ce te poate face sa te simti implinita.

Tu, femeie, esti o bijuterie, o cetate si un mister. Esti o bijuterie pentru ca ai o sensibilitate aparte si o alcatuire deosebit de complexa. Cu toate ca este atat de sensibil, corpul tau este rezistent ca o cetate. De ce esti un mister?

Pentru ca nimeni nu stie cum de ghicesti atatea lucruri si unde gasesti atata putere sa lupti cand esti disperata...

Pentru ca forma ta de femeie poate fi desenata cu mainile in aer de catre acela care te-a mangaiat macar o data.

Te multumeste faptul ca esti femeie? Simti feminitatea ta? Unde simti asta si cand? Cele mai multe femei isi percep feminitatea cand sunt privite intr-un fel anume: cu admiratie, cu dorinta, cu invidie chiar. Eu iti pot spune ce anume ma face sa cred ca esti femeie: liniile si miscarile tale sunt fine si line, pielea e fragila si miroase intotdeauna a flori, genele clipesc in ritmul emotiilor, genunchii se strang in fata unui strain, copiii mici te fac sa zambesti...

Traind intr-o lume a barbatilor, spui uneori ca acestea sunt mai degraba slabiciuni, dar tocmai ele au putere asupra celor ce conduc lumea! (Dr. Cristian Andrei)

O carte ca o oglinda. Autorul, dr. Cristian Andrei, te asaza in fata ei si-ti arata cine, ce, cum si de ce te poate face sa te simti implinita.

Autor: Cristian Andrei

Editura Humanitas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri