Regasim in aceasta poveste atmosfera incarcata de romantism si fantastic din Si daca e adevarat, romanul care l-a facut celebru pe Marc Levy. "... un amestec de maiestrie si suspans, ce te poarta cu precizie infailibila intr-o lume in care visele tale devin realitate".

Cu doar cateva inainte de nunta, Julia primeste un telefon de la secretarul tatalui sau. Asa cum intuia, Anthony Walsh — om de afaceri stralucit, dar tata distant — nu va putea lua parte la ceremonie.

Scuza este ireprosabila: tatal sau a murit! Ca si alte dati, dispare brusc din viata ei, bulversand-o cu totul.

A doua zi dupa inmormantare, Julia descopera insa ca tatal sau ii rezerva o alta surpriza. Cea mai neobisnuita calatorie din viata ei... si ocazia de a-si spune, in sfarsit, lucruri pe care nu si le-au spus niciodata.

Citeste si:
Cinci minute de ragaz
Cinci minute de ragaz

Regasim in aceasta poveste atmosfera incarcata de romantism si fantastic din Si daca e adevarat, romanul care l-a facut celebru pe Marc Levy.

„... un amestec de maiestrie si suspans, ce te poarta cu precizie infailibila intr-o lume in care visele tale devin realitate." Le Parisien

Citeste si:
Eveniment literar extraordinar: Mario Vargas Llosa, va fi la Cluj!
Eveniment literar...

Marc Levy este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa demareaza intr-un mod absolut surprinzator la varsta de 39 de ani, cand publica in Franta prima sa carte, romanul si daca e adevarat... (Editura Trei, 2004), care avea sa se vanda in intreaga lume in peste 10 milioane de exemplare si care a fost ecranizat de Steven Spielberg (2005).

Autor: Marc Lévy

Editura Trei


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri