Ne tinem viata in telefon. Telefonul tau. Este telefonul care stie totul despre tine. Cum ar fi sa-ti pierzi telefonul? Ce ar vedea, ce ar citi, ce ar afla cel care iti gaseste telefonul? Cat de bine ar ajunge sa te cunoasca?

Trecea pasiv pe strada zilele trecute. Se aude melodia aia care il bantuie in ultima vreme. Zambeste si cauta in jur. E din ce in ce mai tare. Vine de la un telefon. Un telefon care vibreaza pe asfalt, pe ritmuri de ringtone brit pop. Se apleaca. il ridica. Nu raspunde. Ar fi nepoliticos.

10 apeluri pierdute..wow, de cand o fi zacand telefonul asta aici? O fi al unei tipe?.. probabil ca da: o poza cu o blonda inalta, figura nordica..parca usor aburita,cu un aer foarte glam. Poate e poza ei! Poate e iubita cuiva...

Hopa! Un sms. „Nu e telefonul meu. Nu ar trebui sa-l deschid”, isi spune in gand. Si in clipa urmatoare se trezeste incercand sa descifreze limba in care e scris mesajul. Nu pricepe nimic.

Lasa mesajul. Deschide fisierele. Poze. O multime. Mai ales de la petreceri, toate foarte recente. „Fata asta stie pe unde sa petreaca. Si in ce companie...”recunoaste in poze niste fete cunoscute de prin reviste de moda. “Pozele astea ar aduce o groaza de audienta “... ii trece prin cap imediat.”Nu!” E telefonul altcuiva. E telefonul Annei.

Si continua sa se uite pe niste videoclipuri salvate, de la o prezentare de moda de ieri. Poate are totusi si niste mesaje pe care sa le inteleg...ha! tipa asta si-a inselat prietenul. Aseara! O fi fost la petrecerea din ultimul folder salvat? Cu tipul ala cu ochelari vintage si zambet misto? Sau cu ala cu sacou peticit..hmm, tre’ sa ma mai uit o data la pozele alea.

Helloooo, Anna! Imi place de tine, imi place stilul tau. Ne auzim mai tarziu, acum m-a prins tare un mesaj de-al tau de ieri....cum ai putut sa faci asta?

Daca mi-ai gasi telefonul, tu te-ai uita in el?

Sau nu e stilul tau?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri