30 Ianuarie 2013 publicat în Entertainment 35 share-uri

Care este adevarul despre femei in perspectiva unui barbat?

Orice femeie este flexibila.

Daca esti femeie, trebuie musai sa fii si flexibila, asa gandeste un barbat. In cazul in care nu esti la fel de flexibila cum el s-ar fi asteptat, ceva e in neregula cu tine. De unde provine oare aceasta parere a barbatilor?

Orice femeie stie sa danseze.

Din perspectiva unui barbat, orice femeie pe care o intalneste exceleaza in arta dansului. Asadar, daca te-ai nascut femeie, cu siguranta dansezi absolut fermecator. Nu e loc de nicio greseala.

Image © Shutterstock - 886587

Aproape nicio femeie nu este atrasa de sporturi.

Cel putin cand vine vorba de vizionarea lor la televizor... Un barbat gandeste ca doar pentru ca esti femeie, in mod automat preferi sa te uiti la un serial si nu la o competitie sportiva. Sa fie asa oare?

E greu sa gasesti o femeie care sa se priceapa la jocuri video/pe calculator.

In conceptia unui barbat, femeia nu stie sa joaca jocuri video sau pe calculator. El presupune ca numai reprezentantii sexului masculin se joaca astfel de jocuri, presupunere complet eronata in realitate...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri