18 Noiembrie 2011 publicat în Cultura 14 share-uri

Incepand cu data de 17 noiembrie, Readers Cafe este gazda expozitiei de design de obiect 'Design made in Romania'. Evenimentul este initiat de revista ELLE Decoration si isi propune sa sprijine cei mai buni designeri din Romania.

“Salutam aceasta initiativa si suntem tot timpul deschisi pentru sustinerea talentelor romanesti. Fie ca vorbim de design, fie ca ne gandim la muzica sau la pictura, atentia noastra va fi in permanenta concentrata catre arta si iubitorii de frumos”, declara Cristina Nicolaescu, Managing Partner Readers Café.

Vernisajul expozitiei a avut loc ieri, la ora ora 19:00 la Readers Café. Expozitia va fi deschisa timp de o saptamana, interval in care cei interesati pot vizita expozitia si isi pot achizitiona pe loc unul dintre obiectele expuse.

"Porumbelul alb"

“Cu timpul, planificarea spatiilor a devenit o adevarata disciplina. Este foarte important sa pastrezi o ordine, chiar si in cele mai futuriste idei. Felul in care percepem un spatiu depinde foarte mult de obiectele care ne inconjoara; ne relaxam, ne incarcam cu energie sau, din contra, devenim tensionati. Rolul designerului este sa ne ajute sa ne identificam cu spatiul”, spune Liliana Ghitau, Managing Partner Readers Café.

In Readers Café sunt organizate periodic evenimente culturale si artistice: puteti asista la un concert de jazz sau blues, admira o expozitie de pictura sau, pur si simplu, puteti alege sa va petreceti timpul intr-un spatiu rafinat si relaxant. De asemenea, Readers Café va ofera o gama larga de specialitati gourmet.

Fiti deschisi pentru frumos si lasati-va cuprinsi de armonia obiectelor decorative. Ele va pot face sufletul si casa mai frumoase si mai speciale!

Lucrare dreapta "Kiss me"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri