4 Octombrie 2011 publicat în Cultura 5 share-uri

eXplore dance festival este unul dintre cele mai valoroase festivaluri din tara, iar de anul acesta, festivalul primeste o pregnanta valoare europeana, datorita recunoasterii Comisiei Europene, care isi ofera sprijinul pentru organizarea acestui eveniment.
O prezenta aparte in cadrul festivalului a avut-o Pieter Van Den Bosch (Belgia). Artistul a realizat in curtea interioara aMuzeului Tarnului Roman o instalatie special conceputa pentru acesta locatie - electroluminescent wire.

Pieter Van den Bosch a absolvit programul de studii in domeniul performance-ului la Maastricht(Olanda). In ultimii ani in care a frecventat academia a obţinut diploma de pirotehnist, specializandu-se in explozii in faţa publicului. In 2010 a lucrat ca rezident la Station Noord, Olanda. Creaţia lui se concentreaza pe explozii, foc şi lumina.

Van den Bosch sustine in cadrul eXplore dance festival #6 un workshop pentru publicul larg in care va arata cum poti, cu anumite produse cumparate din supermarket, sa construiesti mici structuricare produc lumina sau foc.

Pentru detalii legate de spectacole, filme si workshopuri va rugam sa consultati site-ul www.exploredancefestival.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri