4 Octombrie 2011 publicat în Cultura 65 share-uri

Scrierile lui Kahlil Gibran au o forta incredibila. Ele ne dau forta de a descoperi adevaruri, spiritualitatea si esenta vietii, in cele mai frumoase aspecte ale sale. 'Darul iubirii' este o colectie de scrieri de Gibran aparute la editura Herald, pe care vi le recomandam cu multa caldura.
NISIP SI SPUMA - o colectie de parabole si aforisme.

GRADINA PROFETULUI - aparuta postum, este scrisa in prelungirea si ca o incununare a Profetului.

Opera lui este formatoare de constiinta intrucat Gibran ne indeamna neincetat sa redescoperim partea spirituala a vietii; mai presus de toate, el ne aminteste, intr-un mod emotionant, ca omul este dator sa lupte neobosit pentru libertatea si demnitatea sa, ca sufletul se imbolnaveste in lipsa frumusetii si a iubirii.

Intelepciunea si poezia scrierilor lui Gibran nu poate fi pusa in cuvinte, poate fi simtita cu sufletul. Lasati-va inspirate (sau inspirati) de "darul iubirii" pentru a scrie la randul vostru despre "iubire" si trimiteti-ne lucrarile voastre, pentru concurs: Concurs de creatie Garbo si Editura Herald: Ce este iubirea?

Foto main: Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri