11 Decembrie 2012 publicat în Cultura 29 share-uri

Filmul de scurt-metraj 'Superman, Spiderman sau Batman' a primit, chiar de ziua Nationala a Romaniei, Oscarul European. Tudor Giurgiu este regizorul care anul acesta a realizat cel mai bun fim de scurt - metraj din Europa.

Filmul 'Superman, Spiderman sau Batman' a fost filmat la Cluj cu o echipa locala: actorii Bogdan Zsolt, Cornel Raileanu, Elena Ivanca, Ovidiu Crisa, Maria Seles, Adriana Bailescu si micutul erou Aaron Serban. Scenariul ii apartine lui Doru Lupeanu, cunoscut si pentru scenariul scurtmetrajului „Fata galbena care rade”. Operatorul filmului este Adrian Silisteanu, montajul a fost semnat de Eugen Kelemen, iar producatorul executiv este Bogdan Craciun.
In cursa pentru Oscarul European s-au mai aflat alte 15 scurt-metraje selectionate la mari festivaluri de film din lume.

Incepand cu data de 12 decembrie, scurt-metrajul va putea fi vazut si la cinema, in deschiderea proiectiilor filmului „Despre Melci si Oameni”, care vor avea loc in toata tara.

Superman, Spiderman of Batman este o productie Libra Film co-finantata de CNC Romania si Zenith Media cu sprijinul Digital Cube.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri