Natasha Romanoff dezvăluie cine este cu adevărat.

La timpul trecut

Noul film “Black Widow / Văduva Neagră”, o călătorie în trecutul cele mai misterioase dintre Răzbunători, scoate la iveală cele mai bine păstrate secrete din biografia Natashei Romanoff.

Totuși, aventurarea în trecutul ei nu a fost un lucru simplu, producătorii filmului axându-se pe găsirea unui echilibru între prezentul Natashei și aspectele emoționale mai grele cu care se confruntă. Totul, desigur, presărat cu multă acțiune, dar și cu umor.

“Pentru mine a fost clar de la început că trebuie să facem un film distractiv, amuzant, spectaculos. Am vrut să îi dăm aripi Natashei și să o vedem cum decolează, cum transcende”, afirmă Cate Shortland.

Ceea ce descoperim cu uimire în “Black Widow / Văduva Neagră” este faptul că Natasha Romanoff a avut parte în copilărie de o familie neconvențională. “Umorul și dinamica familială sunt la fel de importante precum confruntarea propriului trecut”, subliniază regizorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Iar călătoria în trecut nu este doar despre istoria personală a Natashei, ci îi cuprinde pe toți cei importanți în viața ei, evidențiind personaje noi care i-au format personalitatea, în bine sau în rău.

“Am vrut să fac un film cu iz de documentar. Poate că asta e un pic șocant, mai ales că e o producție Marvel. Și totuși filmul acesta e o ocazie de descoperi o familie și de a afla de ce Natasha a fost atât de traumatizată de pierderea ei”, mai spune Cate Shortland.

SINOPSIS:

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super eroina Văduva Neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum. Acțiunea filmului “Black Widow / Văduva Neagră”, din seria Avengers. are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha e nevoită să își infrunte trecutul.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Black Widow / Văduva Neagră” ni-i aduce pe marele ecran pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina). Regia este semnată de Cate Shortland.

Filmul “Black Widow / Văduva Neagră” este distribuit de Forum Film România în format 3D, IMAX 3D, subtitrat și a avut premiera în cinematografe în data de 9 iulie 2021


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri