In topul listei activitatilor neplacute din bucatarie se afla eliminarea reziduurilor arse de pe suprafata de gatit (64,9%), urmata de curatarea cuptorului (59,7%), dezghetarea frigiderului (53%) si stergerea vaselor in vederea uscarii (40%).

Mai mult, studiul arata ca 20% din tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani si 22% dintre persoanele cu varsta de peste 70 de ani detesta spalatul vaselor de mana. Pentru acestia, producatorii moderni de electrocasnice au lansat masina de spalat vase. Pe langa faptul ca elimina spalatul manual al vaselor, cercetarile Bosch arata ca masinile de spalat vase duc si la o scadere a consumului de apa (echivalentul a 5 dusuri gratuite intr-o saptamana), la o diminuare a consumului de energie electrica (echivalentul unei alimentari gratuite cu energie electrica a unei combine frigorifice timp de 1 an) si la o importanta economie de timp (echivalentul a 23 de zile pe an). Mai mult, masina de spalat vase asigura o igiena pe care spalatul vaselor cu mana nu o poate asigura.

Femeile raman ’’campioanele bucatariei’’

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Teoretic, cuplurile moderne impart treburile din bucatarie. Aceasta este insa doar teoria - studiul arata o imagine diferita. Cand vine vorba de prepararea hranei si curatenie, barbatii prefera sa stea de-o parte. Curatarea podelei din bucatarie si a frigiderului este o corvoada de la care s-au eschivat 40%, respectiv 45 % dintre barbati. Prin contrast, cele mai multe femei (68% si respectiv 73%), isi pierd in medie 15 minute pe zi pentru aceasta sarcina.

Precizia, siguranta si eficienta energetica sunt mai apreciate decat designul

Concluzia studiului este ca atunci cand achizitioneaza electrocasnice incorporabile, clientii nu iau in considerare doar designul: pentru 92,8% din cei intervievati, caracteristicile tehnice conteaza la fel de mult, iar aparatul trebuie sa fie usor de manevrat. 90% considera ca precizia, siguranta si eficienta energetica trebuie sa fie aproape la fel de importante ca si designul.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Caria dentară – ce este și cum se tratează

In ceea ce priveste designul, este o cursa stransa intre doua materiale preferate de consumatori. Mai mult de jumatate din cei intervievati exprima preferinta pentru suprafete din inox, in timp ce aproximativ 40% sunt in favoarea sticlei clare sau mate. Aproape 50% din clienti considera ca cea mai populara culoare este albul, in timp ce negru este cea mai atractiva culoare pentru intervalul de varsta de 14 si 19 ani.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri