In topul listei activitatilor neplacute din bucatarie se afla eliminarea reziduurilor arse de pe suprafata de gatit (64,9%), urmata de curatarea cuptorului (59,7%), dezghetarea frigiderului (53%) si stergerea vaselor in vederea uscarii (40%).

Studiul realizat recent de grupul de cercetare de piata GfK, in numele Bosch Electrocasnice, dezvaluie cele mai „neiubite” activitati din bucatarie si preferintele consumatorilor in materie de electrocasnice. Concluzia studiului este ca cea mai nedorita activitate casnica este curatarea cuptorului, ceea ce face din cuptorul cu autocuratare cel mai dorit produs electrocasnic dedicat bucatariei. Astfel, studiul releva faptul ca 63,5 % dintre cei intervievati ar dori cel mai mult sa detina un cuptor cu autocuratare. Mai mult, GfK arata ca cerintele clientilor in materie de electrocasnice au devenit mult mai practice decat in trecut, acestia punand un mare accent pe ‘’functionalismul’’ bucatariei, decat pe designul ei. Studiul a fost realizat in Germania.

Ce electrocasnice ne-am dori sa avem in bucatarie?


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Studiul GfK a incercat sa raspunda la intrebarea ’’Si ce electrocasnice ar alege consumatorii?’’ Lista celor mai ’’detestate’’ sarcini din bucatarie ofera o imagine concludenta: 63,5 % dintre cei intervievati ar dori cel mai mult sa detina un cuptor cu autocuratare. Alte alegeri populare sunt o hota cu putere mare (36%), urmata de o masina de spalat vase extra silentioasa si o plita adaptabila (aproximativ 31% fiecare). Mai mult, una din trei persoane cu varsta cuprinsa intre 20 si 39 de ani isi doresc un cuptor cu AutoPilot, care incorporeaza o gama larga de programe pentru copt si gatit.

Care sunt cele mai neplacute sarcini din bucatarie?

Exista unele treburi casnice pe care, chiar si cei mai mari ’’fani’’ ai bucatariei ar da orice sa le evite. Conform studiului GfK, in topul listei activitatilor neplacute din bucatarie se afla eliminarea reziduurilor arse de pe suprafata de gatit (64,9%), urmata de curatarea cuptorului (59,7%), dezghetarea frigiderului (53%) si stergerea vaselor in vederea uscarii (40%). Tehnologia moderna permite acum autocuratarea cuptoarelor, astfel incat, printr-o singura apasare de buton se porneste procesul de autocuratare (piroliza), eliminandu-se aceasta activitate din lista treburilor casnice. Astfel, cuptorul se incalzeste pana la 480 de grade Celsius, iar resturile din cuptor sunt transformate in cenusa, care poate fi stearsa usor.

Îți doresc timp… Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri