Tendintele pentru noul an in design interior aduc in atentia designerilor si beneficiarilor stilul clasic. Fie ca vorbim despre amenajarea livingului, bucatariei, dormitorului sau a baii – elementele stilului clasic nu trebuie sa lipseasca anul acesta din acestea.
Stilul romantic are la baza feminitatea. Concentrati-va atentia asupra pieselor de mobilier cu forme curbe, gratioase si completati cu accente masculine – precum dungi si accesorii din lemn de culoare inchisa.
Accentele de culoare pe care le poti folosi pentru definirea unui stil clasic-romantic sunt albastru-pal , roz, alb-crem – toate in nuante luminoase, calde.
Pentru crearea unui dormitor cu influente romantice puteti folosi piese de mobilier din lemn sau chiar din fier forjat – finisate cu foite de argint sau aur. Folositi tesaturi cu teme florale – atat pentru perne, draperii sau perdele, lenjerii de pat. Puteti adauga dormitorului Dvs. piese de mobilier pictate – precum comode sau noptiere. Folositi piese de mobilier in nuante de alb, alb prafuit sau crem.
Din living si dining nu trebuie sa lipseasca piesele clasice precum vitrinele, personalizate cu accente romantice.
Decoratiunile precum sfesnicele nu trebuie sa lipseasca, dar nici ramele foto sau oglinzile decorative.

Ioana TincaInterior Store


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri