Camera copilului va trebui sa indeplineasca mai multe functii, fiind, in cele din urma, spatiul in care desfasoara mai multe activitati, aici dormind, jucandu-se sau lucrand. Pentru a transforma camera acestuia intr-un loc cat mai creativ, poti apela la cateva trucuri.

Perdelele si draperiile lungi pot fi incomode pentru copii, asadar alege niste storuri cu motive florale sau geometrice. Iluminatul este, de asemenea, esential. Amplaseaza corpuri de iluminat in zona in care lucreaza sau se joaca, optand pentru niste lampi cu un abajur vesel, pe placul copilului tau, iar in ceea ce priveste pardoseala, opteaza pentru un covor pufos, in culori vii.

Copiii au tendinta de a-si arunca articolele de imbracaminte in toata camera; o solutie de efect consta in alegerea unui cuier de perete in forme avangardiste, ce redau diverse elemente. Nu in ultimul rand, pe un perete, poti amenaja un panou din pluta, pe care fiul sau fiica ta isi poate lipi fotografiile preferate. Indiferent de varsta copilului tau, camera acestuia trebuie sa fie un spatiu propice, ludic, adecvat nevoilor sale, tocmai din acest motiv este foarte important sa va consultati cu el inainte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri