Îți dorești o locuință modernă, cu toate facilitățile, care să îți asigure confortul pe care îl meriți? Începe prin a investi în obiecte sanitare de calitate, durabile și frumoase ca aspect!

De exemplu, optând pentru o cada stand alone, te vei putea relaxa oricând îți dorești. Este vorba despre un produs modern, eficient și extrem de atractiv ca design, pe care îl poți așeza oriunde îți dorești în căminul personal, mai ales dacă locuiești la casă.

Unde poți monta o cada stand alone?

Dacă te întrebi unde îți poți monta cada freestanding, este bine să știi că ai mai multe variante decât în cazul unei căzi clasice. De exemplu, poți așeza cada stand alone lângă perete, în baie sau chiar în centrul băii, dacă ai suficient spațiu și vrei să te bucuri de o atmosferă ca în filme. Mai mult, poți monta o astfel de cadă și în dormitor, atâta timp cât dispui de o sursă de apă, dar și de o scurgere.

Faptul că te poți ,,juca atunci când vine vorba despre alegerea locului unde să amplasezi cada reprezintă un mare plus pentru tine: astfel îți poți creiona locuința după bunul plac și te bucuri de un nivel ridicat de confort acolo unde îți dorești.

Cu picioare sau fără?

În magazinele de specialitate găsești astăzi atât căzi freestanding cu picioare, cât și modele fără, pe care le poți pune direct pe podea. Dincolo de faptul că trebuie să te asiguri că podeaua suportă greutatea căzii stand alone, care este una mai mare decât a unei căzi clasice, este bine să știi că atât modelele cu picioare, cât și cele fără sunt foarte interesante. De exemplu, dacă vrei să te bucuri de o imagine minimalistă, optează pentru o cadă fără picioare. În schimb, dacă vrei să ai parte de o atmosferă romantică și deosebită, te poți orienta către un model cu picioare, eventual în stil vintage.

Forme diverse, interesante

Din punct de vedere a formei pe care o poți alege, ai la dispoziție căzi ovale, dreptunghiulare sau chiar asimetrice. Înainte de a te opri la un anumit model, gândește-te la design-ul pe care vrei să îl construiești în locuința ta, dar și la celelalte obiecte pe care le ai împrejur. De pildă, pentru o locuință modernă, minimalistă, recomandată este cada dreptunghiulară, cu unghiuri drepte. În schimb, dacă preferi obiectele mai interesante, te poți orienta fără probleme către o cadă asimetrică.

Gama cromatică

Albul se pliază cel mai bine pe orice tip de design, așa că poți alege o cadă simplă, indiferent de felul în care ai amenajat baia. Astăzi găsești, însă, și modele colorate deosebite, care îți aduc un plus de stil și eleganță în locuința personală. Căzile colorate de tip stand alone își păstrează aspectul o perioadă îndelungată, datorită modului în care sunt concepute, așa că nu trebuie să-ți faci griji că și-ar putea pierde din strălucire.

Ce tip de baterie îți este necesară?

Întrucât cada freestanding nu îți permite să amplasezi o baterie pe una dintre lateralele sale, este indicat să optezi fie pentru o baterie individuală, cu picior, fie pentru o baterie pe care să o încastrezi în perete, dacă spațiul îți permite acest lucru.

Accesează Elves.ro și găsești aici o varietate de căzi interesante. De asemenea, online vei găsi și cea mai potrivită oglinda baie pentru tine, dar și baterii de baie de calitate, pe care să le folosești cu încredere pe termen lung. Pe toate le poți comanda extrem de ușor direct de pe Internet!

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri