12 Aprilie 2022 publicat în Casa-Gradina 168 share-uri

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj sărbătorește 11 ani de la deschiderea primului său magazin, Morarilor, cu trei zile de reduceri, orar special și premii pentru clienți.

CP

În luna aprilie, MAM Bricolaj aniversează 11 ani de activitate pe piața românească, odată cu deschiderea primului magazin al companiei, Morarilor. Momentul va fi marcat prin amenajarea festivă a locației și activități speciale dedicate clienților în perioada 15-17 aprilie.

Astfel, magazinul MAM Bricolaj Morarilor va găzdui o tombolă la care pot participa bonurile fiscale emise în perioada 8-17 aprilie pentru cumpărături în valoare de cel puțin 300 de lei. Câștigătorul premiului – o mașină de spălat vase Heinner în valoare de 1 900 de lei – va fi desemnat prin tragere la sorți luni, 18 aprilie. Participarea la tombolă poate fi făcută cu oricâte bonuri de minim 300 de lei fiecare: cu cât mai multe bonuri introduse în urna amenajată în magazin, cu atât mai multe șanse de câștig la extragerea premiului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Pentru ca toți clienții să se bucure de aceste zile speciale al MAM Bricolaj, magazinul Morarilor va fi împânzit cu reduceri de 11% la produse din diverse sortimente: vopsea, textile, fier de călcat, plafonieră, baterie lavoar, coș rotativ, un motiv în plus pentru clienți să-și planifice îmbunătățiri în decorarea și accesorizarea casei la curățenia de primăvară.

„Acest moment special în istoria MAM Bricolaj ne oferă încă o ocazie pentru a ne apropia de clienții noștri, de a le analiza în detaliu preferințele în direcția amenajărilor interioare în ideea de a le veni în întâmpinare cu cele mai bune soluții pentru nevoile lor. Întotdeauna ne bucurăm când putem să le oferim oamenilor «ceva în plus» față de intenția cu care au pășit în magazinul nostru. Dar asta presupune să fim mereu alături de ei, atenți la sugestiile lor, ceea ce și facem prin aceste activități speciale pe care le organizăm periodic”, a declarat Ioana Găvan, director de marketing MAM Bricolaj.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii

Și, pentru că petrecerile se prelungesc întotdeauna, orarul de funcționare al locației sărbătorite va fi extins, iar clienții își pot planifica vizitele pentru următoarele intervale: vineri, între orele 08:00 și 20:00; sâmbătă, între orele 08:00 și 17:00. Duminică, de Florii, MAM Bricolaj Morarilor va fi deschis între orele 09:00 și 16:00.

Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice MAM Bricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri