Mulți dintre noi preferă decorațiunile de Crăciun în culorile clasice, cum ar fi roșu sau auriu. Cu siguranță nu vei da greș cu ele, dar dacă te interesează tendințele în designul de interior, aruncă o privire la ce culori sunt în trend anul acesta.

Tradițiile de Crăciun nu se schimbă, însă trendurile în materie de decorațiuni, da! Dacă plănuiești să schimbi puțin vibe-ul festiv de Crăciunul acesta și să investești în decorațiuni noi, iată câteva dintre trendurile actuale alese de către diverși designeri din lume, prezentate de bonami.ro. Mulți dintre noi preferă decorațiunile de Crăciun în culorile clasice, cum ar fi roșu sau auriu. Cu siguranță nu vei da greș cu ele, dar dacă te interesează tendințele în designul de interior, aruncă o privire la ce culori sunt în trend anul acesta.

Accent pus pe natură

Întoarcerea la natură e un trend important de foarte mult timp. Rolul principal este jucat de către materiale precum lemn, hârtie, plută, iută sau sticlă. Modelele sunt inspirate din pădure, iar ghindele, mușchiul de copac, frunzele, nucile și conurile apar ca modele pe ornamentele și decorațiunile de Crăciun.

Combină panglicile colorate cu hârtia reciclată și șnururile gri obișnuite atunci când împachetezi cadourile. În trend sunt paletele de nuanțe pământii mai calde, precum maro cafeniu, roșu pământiu, gri și tonuri închise și deschise de verde.

Un trend plin de șarm

Festiv, poetic, tineresc - acestea sunt cuvintele care pot fi folosite pentru a descrie acest trend netradițional. E plin de materiale sclipitoare și strălucitoare, precum și nuanțe pastelate. Nu vei da greș cu modele florale, ornamentele grafice delicate, dantelă și volănele moderne asemenea celor de pe accesoriile textile.

Tonuri neutre

Folosind tonuri neutre pentru decorațiunile de Crăciun te vei bucura de simplitate și eleganță. Această tendință, inspirată de cultura țărilor nordice, promovează tonurile domoale și rezervate. Crem, alb, gri și bej sunt culori de bază excelente pentru Crăciunul 2021. Pentru a adăuga însă un aer festiv decorului, îți recomandăm să le completezi cu auriu sau argintiu.

Tonuri pământii

Nuanțele pământului includ culori calme din două grupe diferite. O jumătate este dominată de nuanțe deschise și pasive, cum ar fi maro, gri, bej, verde pastelat și albastru deschis. În cealaltă jumătate vom găsi culori misterioase, nuanțe profunde de roșu, verde și albastru închis.

Ornamentele în aceste nuanțe pot avea, de asemenea, texturi diferite și o suprafață strălucitoare. Pe lângă sticlă și plastic, există, de asemenea, o varietate de decorațiuni din lemn sau materiale naturale care se potrivesc bine cu nuanțele pământii.

Poți alege, de exemplu, o varietate de steluțe și brăduți de Crăciun din lemn, felicitări, precum și ghinde sau decorațiuni din paie.

O abordare monocromă

Dacă preferi o variantă modernă pentru decorațiunile și ornamentele tradiționale de Crăciun, atunci este timpul să alegi monocromia în locul combinației obișnuite de roșu și verde. Indiferent de culoare, fie că este vorba de un albastru rece sau de nuanțe de roz, o casă decorată cu o singură culoare în tonuri diferite asigură un stil unitar și elegant.

Revenirea argintiului

Visezi la un Crăciun alb, de poveste? Culorile tradiționale, cum sunt auriul și roșul, pot fi înlocuite cu argintiu și alb. Aceste nuanțe aduc în casa ta cu siguranță strălucirea zăpezii proaspăt căzute.

* Foto și trenduri prezentate de Bonami.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri