16 Septembrie 2021 publicat în Casa-Gradina 79 share-uri

Dacă mașina ta actuală nu mai dă același randament ca la început și nu îți permiți să îți iei una nouă, nu trebuie să te îngrijorezi, fiindcă poți apela la anumite măsuri care te vor ajuta să treci peste aceste probleme.

Drept urmare, în funcție de bugetul și nevoile tale, alege soluția care ți se potrivește. Iată câteva sfaturi care îți vor prinde bine.

Pune bani deoparte și încearcă să obții venituri suplimentare

Dacă îți dorești altă mașină, dar nu ai suficienți bani, înseamnă că trebuie să încerci să obții venituri suplimentare și să fii mai cumpătată. De exemplu, ai putea să renunți să mai comanzi mâncare, să ieși atât de des în oraș sau să faci cheltuieli inutile. Așa că, începe să faci economii. Pe de altă parte, poți renunța și la lucrurile care nu îți mai sunt de folos și să le vinzi, ca să faci un ban în plus. Iar dacă timpul îți permite, poți să îți mai iei un job part time ca să ai parte de venituri suplimentare. Poate că îți va lua ceva timp până să strângi suma necesară ca să cumperi un nou automobil, dar până la urmă vei reuși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

Îmbunătățește randamentul mașinii actuale

E normal ca după ce ai parcurs un anumit număr de kilometri, mașina ta să nu mai dea același randament ca la început, iar defecțiunile să își facă apariția. Drept urmare, poți apela la un service auto pentru a îți oferi detalii amănunțite în acest sens. Iar pentru că uzura s-a instalat, iar mașina ta nu mai are aceeași performanță pe șosele, cu siguranță va trebui să schimbi cel puțin o piesă. Așadar, apelează la un site specializat pentru a găsi modelul potrivit de piese dezmembrari, cu ajutorul cărora automobilul tău să revină la parametri optimi de funcționare.

Apelează la transportul alternativ

Un alt aspect pe care să-l iei în considerare este să folosești mașina doar când ai cu adevărat nevoie sau când apare o urgență. Așadar, ai putea apela la transportul în comun, ca să te deplasezi la muncă sau să ieși prin oraș. De asemena, poți circula cu o trotinetă electrică sau chiar cu bicicleta, atât timp cât îți permite vremea. În plus, dacă trebuie să parcurgi o distanță scurtă, poți foarte bine să mergi, la pas, și să admiri mediul înconjurător. Pentru că o să scapi și de timpul pierdut în trafic, o să te menții sănătoasă și o să pui și bani deoparte, fiindcă nu îi vei mai cheltui pe combustibil.

Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Vinde-ți mașina actuală și ia-ți alt model

Dacă nu mai ești mulțumită de actuala mașină, poți să faci un compromis și să o vinzi, iar cu banii obținuți să îți achiziționezi un automobil care se află într-o condiție mai bună, chiar dacă nu e fix modelul pe care ți-l doreai. Pe de altă parte, ai putea să apelezi la părinți să te ajute să completezi suma respectivă sau, de ce nu, să faci schimb cu un prieten sau cu o altă persoană. Iar dacă nu ești presată de timp, după ce ți-ai vândut automobilul, ai putea să mai aștepți o perioadă până ai suficienți bani astfel încât să îți cumperi mașina pe care ți-o doreai cu adevărat.

Deci, alege soluția care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de prioritățile tale. Totuși, indicat ar fi să încerci să îi îmbunătățești randamentul, ca să mai poți conduce mașina în continuare, până vor veni vremuri mai bine. Mergi la un service, înlocuiește piesele uzate, folosește un carburant de calitate, la fel și în cazul uleiului, și condu doar atunci când ai vreo urgență sau când nu poți apela la mijloacele de transport în comun.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cele mai încurajatoare citate despre succes Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Sursă foto: By RossHelen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri